Maminka.czČasopis Maminka

Nová Maminka s Emmou Smetana je tu. A jako dárek raw tyčinka!

redakce 21.  1.  2019
Eko není cool, eko je normální. To je heslo únorové Maminky, která startuje celoroční EKO kampaň. My v redakci jsme si daly předsevzetí. Každá z nás změní ve svém životě jednu věc ve prospěch ekologie. Pojďte s námi do toho!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Číslo plné tipů, jak zvládnout ekomateřství, právě v prodeji. Elektronickou verzi únorového vydání kupujte na www.ikiosek.cz nebo si rovnou předplaťte časopis na celý rok.

Titulku tentokrát zdobí moderátorka a zpěvačka Emma Smetana s dcerou Lennon a partnerem Jordanem. V rozhovoru nám prozradili, po kom je jejich malá Lennon a jak ji nejčastěji oslovují. Svěřili se, že je někdy doprovází na koncerty a její režim není úplně typický: "Máme štěstí, že Lennonka dokáže v noci spát i deset až dvanáct hodin. Ovšem její noc začíná mezi jednou a druhou ranní..." 

Emma Smetana: Ještě jsem s dcerou nezažila jedinou bezesnou noc

Kromě rozhovoru s krásnou Emmou se můžete těšit i na velký ekologický manuál. V redakci jsme si dali hned několik předsevzetí, jak budeme šetřit naší planetu. Omezíme jednorázové pleny a vlhčené ubrousky, na nákupy budeme chodit jen s látkovými taškami a pytlíky, zavedeme domácí kompostér a kávu si budeme dávat jen do vlastních hrnečků. 

Sledujte nás na Instagramu:

Prozradíme vám, proč mají pracující matky úspěšnější děti, proč děti pláčou a proč často po porodu dítěte začnete žárlit na svého muže. Nechybí ani pravidelný fejeton herečky a blogerky Marie Doležalové. A jako bonus se můžete těšit na skvělou raw tyčinku bez přidaného cukru. 

Látkové pleny a kompost na balkóně. Jsou „ekomatky“ šílené nebo jen zodpovědné?
Témata: Slavní rodiče, Časopis Maminka, Dárek, Ekologie, Nova, Lennon, Úspěšné dítě, Marie Doležalová, Jak, Látková taška, Předsevzetí, Kompostér, Pracující matka, Tyčinka, Redakce, Cool, Vlhčený ubrousek, Instagram, Lennonka, Únorové vydání, Týč, Tipy na dárky na Heureka.cz