Maminka.czČasopis Maminka

Nová Maminka s půvabnou Gabrielou Laškovou už čeká na stáncích

kog 21.  2.  2019
Březnové číslo časopisu Maminka je celé věnované přirozeným porodům a mateřským instinktům. Titulku tentokrát zdobí půvabná modelka a moderátorka Gabriela Lašková se synem Benem. A co vás čeká uvnitř jarního čísla?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Máte se na co těšit. Tohle číslo je opět nabité zajímavými články. Najdete v něm velký rozhovor s Gabrielou Laškovou (dříve Kratochvílovou), která se nám svěřila s tím, jak náročné pro ni bylo šestinedělí: "Byla jsem strašně emotivní. Ze všeho nešťastná a nevěděla jsem proč, brečela jsem třeba i nad tím, že mi spadla vidlička... A to jsem normálně celkem racionální ženská, která se jen tak z něčeho nepokaká!" Prozradila nám, jaký byl porod, jak si užívá první dítě a co ji na ostatních mámách nejvíce mrzí.

Březnovou Maminku si můžete koupit i v elektronické podobě. Více informací TADY

Kromě rozhovoru s oblíbenou moderátorkou televizních zpráv se můžete těšit i na příběhy tří maminek, které se po císařském řezu rozhodly rodit přirozeně. A světe div se, povedlo se! A čekají vás i další témata týkající se přirozených porodů. Zároveň se dozvíte, co znamená kontaktní rodičovství. Také vám poradíme, jak vychovat sebevědomé dítě. 

Co by to bylo za číslo, kdyby v něm chyběla dětská a těhotenská móda. Těšte se na přehlídku dětských pyžam, nočních košilek a overalů. Pro nastávající maminky jsou tu barevné outfity a opravdu netradiční fotky. Nechybí tu ani recepty, tentokrát na skvělou a zdravou snídani, tipy redakce a testování. A na závěr fejeton herečky a blogerky Marie Doležalové. Tak honem do trafiky!

A pozor! Elektronickou verzi březnového vydání kupujte na www.ikiosek.cz nebo si rovnou předplaťte časopis na celý rok.

Fejeton Marie Doležalové: Tady můžu s klidem říkat MY, kašlík a prdíky

 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Časopis Maminka, Slavné maminky, Tipy redakce, Nova, Marie Doležalová, Mámách, Přirozený porod, Moderátorka, Kratochvílová, Outfit, Gabriela Lašková, Mateřský instinkt, Číslo, Půvab, Stánek