Maminka.czČasopis Maminka

Nová Maminka je celá hygge. Na titulce Nikol Štíbrová se synem

redakce 15.  10.  2020
Listopadové číslo časopisu Maminka je celé hygge. Udělejte si pohodlí, zachumlejte se a přesvědčte se, že hygge a mateřství jdou dohromady. Uvnitř najdete rozhovor s Nikol Štíbrovou o jejích hygge, o chlebu s paštikou a o tom, jak chce ze syna vychovat gentlemana.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chcete mít šťastné dítě? Buďte hygge rodičem. Že nevíte, co to je? Proto si musíte pořídit listopadové číslo časopisu Maminka. Kromě návodu na hygge rodičovství tu najdete i spoustu dalšího skvělého čtení. Třeba článek, kde vám řekneme vše důležité o dětském kašli, prozradíme vám, proč je dobré chodit s dítětem do sauny, a redaktorka Míša Láchová zjistila, jaký vliv má Měsíc na děti. Nechybí ani podzimní a zimní trendy – a samozřejmě jsou to měkoučké svetry, protože i ty jsou hygge. 

Chcete si přečíst listopadovou Maminku? Objednejte si časopis on-line až domů, odkaz TADYMůžete si zde objednat i předplatné s dárkem.

Špatné počasí neexistuje! Nechte se inspirovat u Skandinávců a vyžeňte děti ven
Témata: Časopis Maminka, Mateřství, Syn, Nova, Hygge, Listopadové číslo, Nové číslo, Chléb, Číslo, Míša Láchová, Nik, Paštika, Číslo časopisu, Nikol Štíbrová, Maminka, Titul

Video