Nové hodinky Festina – s těmi nepřijdete nikam pozdě!

Reklama 1.  6.  2015
Potřebujete stihnout návštěvu lékaře nebo vyzvednout svou ratolest ze školky? Ne vždy je po ruce mobilní telefon, který ukáže, kolik času ještě zbývá. Zato náramkové hodinky na zápěstí jsou snadno viditelné i tehdy, když máte plné ruce. Podívejte se na novinky od značky Festina.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Která maminka by si nepřála vypadat stylově. Nyní, s moderními hodinkami Festina, k tomu máte ideální příležitost. Hodinky Festina představují dokonalé spojení designu, elegance a přesnosti. Díky svému modernímu vzhledu se hodí pro každodenní nošení. Nezklamou ani svou přesností, kterou zajišťuje kvalitní švýcarský strojek.

Náramkové hodinky Festina se těší velké popularitě mezi ženami i muži a patří mezi stálice na našem trhu. Jedná se o velmi kvalitní hodinky a s investicí do nich tak rozhodně nesáhnete vedle.

Novinky pro rok 2015

Rok 2015 je pro značku Festina ve znamení několika zajímavých novinek. Konkrétně se jedná o náramkové hodinky v modelech F16878, F16879 a F16880, které navazují na předchozí úspěšnou řadu Festina La Vuelta a jsou k dostání v několika atraktivních barevných variacích.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Tyto hodinky disponují mnoha užitečnými funkcemi a i když se svým provedením zaměřují především na muže, tak i vás třeba nadchne jejich větší ciferník. A jestliže vás hodinky pro vlastní nošení příliš neosloví, vždy je můžete využít jako dárek pro svého partnera.

Přesnost a nadčasové provedení dle aktuálních trendů

Náramkové hodinky Festina F16878 se prodávají v kombinaci se zlatým řemínkem z ušlechtilé oceli a s bílým, zlatým, modrým nebo tmavým ciferníkem dle vašeho výběru, jehož průměr činí 46 mm. Mají funkci stopek, zobrazení data, jsou voděodolné a s luminiscenčními ručičkami. Nadchnou ženy, které hledají praktické a spíše výraznější hodinky v celokovovém provedení.

Hodinky Festina F16879 mají velmi podobnou výbavu jako předchozí model a jsou skvělým společníkem i do nepohody. Na rozdíl od prvního modelu jsou vybaveny koženým řemínkem. Opět je můžete zakoupit v několika barevných variacích - tentokrát s bílým, zlatým, hnědým a černým ciferníkem, který doplňuje černý nebo hnědý řemínek. Ten perfektně přilne k vašemu zápěstí.

Vybírejte z palety barevných odstínů

Zajímavou variantu představují také hodinky Festina F16880, kterým dominuje výrazný ciferník. Jeho elegantní krémové, hnědé nebo černé provedení doplňuje černý či hnědý kožený řemínek. Průměr ciferníku tentokrát dosahuje úctyhodných 47 mm.

Chcete udělat radost sobě nebo svému partnerovi? Tyto i mnohé další hodinky značky Festina za velmi atraktivní cenu zakoupíte v obchodě Timestore.cz.

Video