Maminka.czSluníčko

Nové Sluníčko se strašidelnými samolepkami je tu!

Simona Procházková 7.  10.  2022
Říjnové Sluníčko plné báječného čtení má pro děti zdarma halloweenské samolepky. Děti se ale vůbec nemají čeho bát, tyhle příšerky jsou hodné a roztomilé. Na co všechno se dále můžete vy i vaše ratolesti těšit?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Čtyřicet autorských samolepek od ilustrátorek Lucie Škodové a Evy Rémišové mohou děti z části použít na úkoly v čísle a obrázky s nimi si pak vylepit v dětském pokojíčku, zbytkem si ozdobit třeba krabičku na jídlo.

Kdo si hraje, nezlobí!

Jako vždy ty nejmenší potěšíme hezkými obrázky a naučíme i něco nového. V hravé logopedii se tentokrát zaměříme na správnou výslovnost písmenka Ž a děti si ho zažijí hned na několika hezkých úkolech.

V říjnovém Sluníčku si holčičky a kluci dále procvičí předložky, počítání a také postřeh a soustředění. V komiksu Poznávej svět se Sluníčkem se dozvědí, co znamená pořekadlo Mluviti stříbro, mlčeti zlato. V malovaném čtení se dočtou, co dělá kominík a v neposlední řadě se mohou vrhnout na řešení bludišť, barvení omalovánek a zasmát se při hledání nesmyslů.

Angličtina nemusí být otrava! Víme, jak naučit děti slovíčka zábavně

Zpívánky, vystřihovánky a tvoření

Podzim je v plném proudu, a tak má Sluníčko pro nejmenší zpěváčky jednoduchou písničku o drakovi papírákovi, kterou si děti mohou pustit i na YouTube kanálu Sluníčka. Také jim na návodném videu ukážeme, jak proměnit staré vařečky v prima strašidýlka

Ve vystřihovánce holčičky a kluci najdou papírového dráčka se skřítkem Lesánkem. Ti vám můžou doma dělat radost třeba nalepení v okně. Máme pro ně také srandovní kartičky s bubáky, které si mohou poskládat podle vlastní fantazie.

Říjnové Sluníčko se samolepkami zdarma koupíte za 49 Kč ve stáncích nebo s dopravou ZDARMA na www.ikiosek.cz/slunicko

Témata: Sluníčko, Video, jídlo, Tvoření, Předškolák, Písnička, Čtení, Školička, vystřihovánka, obrázkové čtení, Komín, Obrázek, Lesánkem, Poznávat svět, Samolepka, Ratolest, Příšerka, Stříbro