Novinka Römer Advansafix – již žádné starosti s pořizováním vhodné autosedačky

Reklama 20.  10.  2014
Česká rodinná společnost Baby Direkt, specializující se na prodej kompletního sortimentu pro děti, nabízí novinku od společnosti BRITAX RÖMER. S pořízením důmyslně navržené autosedačky Römer Advansafix nemusíte dělat žádné kompromisy. Autosedačka, která vyniká vysokou kvalitou, dobře poslouží od batolícího věku až do začátku dospívání. V klidu můžete sledovat, jak vám dítě roste před očima, tento model je určen dětem od 9 až do 36 kg.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Autosedačka úspěšně prošla testem převrácení vozidla pro rok  2014. Co to znamená? Dle posledních novel, které provedla Evropská hospodářská komise OSN u stávajícího nařízení R44/04 a nového nařízení R129 pro zádržné systémy platných v Evropě,  se nově vyrobené autosedačky testují v modelových situacích, kdy dojde k převrácení, bočnímu nárazu či nárazu s otočením vozidla. Právě 5bodové pásy v těchto situacích udržují dítě bezpečně usazené v ochranné autosedačce a zabrání tak jeho vypadnutí. Römer Advansafix umožňuje tyto pásy používat až do 25 kg váhy dítěte.

Další zárukou bezpečí je Top-Tether  - horní  upevňovací popruh s jedinečným vzorem švů absorbující síly, které působí při nehodě. V kombinaci se systémem ISOFIX a bezpečnostním pásem omezuje rotační pohyb sedačky.

Sedačka je vybavena i prvotřídním režimem ISOFIT +.

Klepněte pro větší obrázek 
Zdroj: Britax Römer

Hluboké a měkce polstrované bočnice zajišťují v rámci celé sedačky  pohodlnou a optimální ochranu proti bočnímu nárazu. Stejně tak výkonné ramenní opěrky omezují pohyb dítěte dopředu a také energii, která vznikne v případě nehody. Výškově nastavitelná hlavová opěrka a pás se snadným nastavením jednou rukou umožňují přizpůsobit se růstu Vašich dětí a stále tak zajišťují správnou pozici umístění pásu přes ramena i pánev malých cestovatelů.

Komfortní jízdu zaručuje měkce polstrovaný potah i břišní polštářek pro větší pohodlí. Pokud si chce cestovatel pospat, stačí jen vybrat jednu z naklápěcích poloh a rázem tak vytvoříte vhodnou a pohodlnou pozici na spánek.

I když není příliš vhodné konzumovat za jízdy jakékoli potraviny, občas se malým výjimkám neubráníme a potahy je nutné za čas vyprat. V tomto případě myslí společnost Britax Römer i na pohodlí rodičů, protože potah lze jednoduše a rychle sejmou bez nutnosti vyjmutí sedačky z automobilu.  

Tato novinka tedy zaručuje dětem bezpečnou a pohodlnou jízdu po dlouhý čas a rodičům ubírá starosti s výběrem další autosedačky, protože jak je známo, děti rostou jako z vody.

Další informace o produktu nebo nabídce společnosti Baby Direkt naleznete na nových webových stránkách www.babydirekt.eu nebo na stránkách prodejců.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Zdroj: Britax Römer