Maminka.czBatole

Novinky v sexshopu: 6 top erotických pomůcek

Josef Kraus 3.  6.  2012
Zabrousit sem tam do sexshopu nebo si prohlédnout e-shopy s erotickým zbožím, to může opepřit váš sexuální vztah, apetit i fantazii. Nechte se inspirovat novinkami v sexshopech.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ve světě erotiky je stále co vymýšlet. Na první pohled by se sice mohlo zdát, že se jedná pořád o ty stejné produkty, jenže i ty bývají upravovány, vylepšovány a více přizpůsobovány potřebám svých uživatelů. Naleznete tak nové či upravené oblečky, vůně, hračky pro jednoho i pár a mnoho dalšího.

Vibrační kalhotky

Zajímavou novinkou, která je určena výlučně pro ženy, jsou tzv. vibrační tanga. Jedná se o spodní prádlo pro ty dámy, které si rády dopřejí erotické vzrušení i u zcela nevinných všedních aktivit – odpočinek, domácí práce, přeprava z místa na místo, sledování televize, prohlížení internetu atd.

Tyto kalhotky jsou speciální tím, že zevnitř obsahují malou a nenápadnou kapsičku. Do ní uživatelka vloží vibrační krabičku, kterou je pomocí radiového signálu možné ovládat na dálku diskrétním ovladačem, který si můžete připnout třeba na klíče. Vibrace pak stimulují oblast klitorisu. Cena těchto kalhotek se pohybuje od sedmi do devíti set korun.

Vibrační kroužek pro muže

Vibrační věcičky jsou dostupné nejen pro ženy, ale i pro muže. Klasickým zástupcem tohoto segmentu je vibrační kroužek. Ten se nasadí na penis, přičemž pomocí upevněných tlačítek nebo dálkového ovladače u luxusnějších modelů lze ovlivňovat intenzitu vibrací. Dá se měnit také druh vibrací.

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na červen 2012

Přestože se stimulace zaměřuje primárně na muže, kterým dodává rozkoš i přes absenci partnerky, vibrační kroužky v kompaktnějších verzích dokážou poskytnout zajímavé zážitky také při použití ve dvou. Vibrace se totiž během styku rovněž dostávají do těla ženy, což vzájemný zážitek jen umocňuje.

Nafukovací dildo

Umělák, dildo, umělohmotný pyj. Ať už to nazýváte jakkoli, jedná se většinou o imitaci mužského penisu. Každá žena pak má odlišné požadavky na jeho velikost. Jedné vyhovuje spíše menší, jiná potřebuje k vlastnímu uspokojení pořádný kus hmoty.

Při nákupu v sexshopu či online e-shopu se ideální velikost odhaduje obtížně.Z toho důvodu bylo vytvořeno nafukovací dildo ve tvaru penisu s pevným základem a upravitelným objemem zbytku těla. Vzduch, kterým zvětšujete průměr dilda, se vhání pomocí stlačitelného balónku. Rozdíl v průměru se pohybuje mezi 2,5 a 5 cm. Cena tohoto produktu lehce přesahuje tisíc korun.

Umělé vagíny

U hraček pro muže ještě chvíli zůstaneme. Pravděpodobně nejprogresivnějším segmentem erotického zboží jsou umělé vagíny. Jejich vývoj a technologický pokrok prodělal za posledních několik let skutečně obrovský skok. Hodně ale záleží na výši finanční investice. Lze sehnat obyčejné masturbátory za pár stovek, ale také luxusní zboží za dva tisíce korun.

ČTĚTE TAKÉ: Blanka (17): Nezletilá maminka může být stejně dobrá jako 30letá

Kromě rozdílu v materiálu, vibračních schopnostech či snadnosti údržby lze u drahých modelů najíst skutečné libůstky. Umělá vagína drží teplo, samovolně lubrikuje nebo reguluje těsnost pomocí odsávání vzduchu. Pokrok najdete i v tvarování. Lze koupit vagíny asijského, afrického nebo bílého typu. Pro fajnšmekry jsou k dostání také vagíny tvarované podle populárních pornohereček.

Připínací penisy

Sigmund Freud by měl radost z hitu, který zaplavil sexshopy v poslední době. Ženy mohou mít na určitou dobu penis, resp. jeho náhražku. Připínací penisy, tedy tzv. strap-on, jsou v podobě jakýchsi kalhotek s umělým dildem. Za pomoci takového nástroje může žena stimulovat jinou ženu, nebo análně muže.

Samozřejmě na rozdíl od mužského penisu, tento umělý ženský není citlivý. Na první pohled tak žena krom vlastního psychického prožitku nemůže cítit prožitek fyzický. Opak je nyní pravdou. Díky kolíkům uvnitř kalhotek, může žena při „přirážení“ cítit sexuální rozkoš způsobovanou vaginálně i análně. Za tisíc korun koupíte už slušný produkt.

Afrodiziaka

Velice dynamický je trh s produkty s nejrůznějšími afrodiziakálními účinky. Nalézt můžeme afrodiziaka pro ženy i pro muže, ve formách kapek, krému, tabletek, sprejů a parfémů. Prakticky všechny nabízejí zázračné účinky, žhavou touhu, přitažlivost a samozřejmě prokrvení na patřičných místech.

Nejedná se ovšem o žádné zázračné preparáty ani medikamenty. Částečně jde o biologicko-chemické preparáty, z větší části se ale pochopitelně jedná o placebo. Nakolik bude toto placebo drahé a účinné, už záleží jen na vaší psychice. Lépe ale uděláte, pokud své peníze investujete do jiných produktů, které obsáhlé sklady sexshopů nabízejí.

Témata: Děti, Předškolák, Batole, Školák, Chování a vztahy, Sex, Fajnšmekr, TOP, Pevný základ, Uživatelka, Snadnost, Sigmund Freud, Pořádný kus