Maminka.czMall.tv

Nový díl pořadu Dělníci chtíče opět poukazuje na problematiku zneužívání dětí

Veronika Zenklová 17.  4.  2021
Vladimír byl prvním z klientů oddělení číslo 5 v Psychiatrické nemocnici v Bohnicích, který souhlasil s natáčením. Podívejte se na další díl nového pořadu Dělníci chtíče, který dokumentuje problematiku zneužívání dětí v Česku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vladimír pobývá v Bohnicích už čtvrtým rokem a v mnohém je nejběžnějším příkladem sexuálního zneužívání. Se samozřejmostí vypráví o tom, co je pro ostatní naprosto šokující a pro rodiče nejstrašnější noční můrou.

V 16 letech zneužil tři děti – tříletou holčičku kamarádky své matky a své dvě sestry. První obětí byla třináctiletá sestra, kterou zneužil cestou ze školy ve vlaku. Byla v šoku, podařilo se jí však utéct a nikomu nic neřekla.

Vladimíra netrápily výčitky, ale strach z odhalení. Po nějaké době osahával tříletou holčičku, když ji měl hlídat. Poslední obětí byla čtyřletá sestra, která si však poté stěžovala rodičům na bolesti.

Otec zavolal záchranku a pak spadla klec... začal policejní, soudní a ústavní kolotoč.

Témata: Děti, Psychika, Mall.tv, Dělník chtíče, Zvědavost, Dělník, Pedofil, Česká republika, Chtíč, Vladimír, Seriál, Díl seriálu, Žně, Klec