Maminka.czHoroskopy

Nový školní rok podle jednotlivých znamení: Berani se do školy těší, Rakům nastává silné emoční období. Podívejte se, co říkají hvězdy

Simona Formánková inf 31.  8.  2022
Léto se nachýlilo ke svému konci a škola už bezostyšně klepe na dveře. Jak budou první dny nového roku vnímat a prožívat školáci podle jednotlivých znamení? Zeptali jsme se astroložky Martiny Blaženy Boháčové.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Malí BERANI se většinou do školy těší. Čekají na ně totiž kamarádi a spousta aktivit. Lehké obavy mají z úkolů a učení, ale nemusíte se bát. Oni to zvládnou.

BÝCI budou mít začátek školního roku trochu problematičtější. Děti narozené ve znamení Býka mají rády své pohodlí, a protože nový rok s sebou přináší spoustu nových povinností, může být pro ně nový start náročný. 

BLÍŽENCI začátek školního roku vítají, protože se uvidí se svými kamarády. Sdělovat si, kde byli na dovolené, co všechno za prázdniny prožili, to je pro ně to pravé. Jednoduše sdílení zážitků a dobrodružství je to, na co se nejvíce těší. 

Pro RAKY je začátek školního roku silné emoční období, protože budou zase na čas odloučeni od své rodiny. Pro děti narozené v tomto znamení je velice důležité, aby měly ve škole dobré kamarády i pedagogy, pak se do školy velmi těší. Raci totiž milují vzdělávání.

Mámy podle horoskopu: Jaké jsou Blíženkyně, Račice, Lvice a Panny?

LVI vnímají školu jako prostor, kde se mohou předvést. Místo, kde mohou ukázat, co se naučili, kde o prázdninách byli, a mohou se pochlubit spolužákům se svými zážitky z dovolených. Chtějí všem také ukázat, jak jsou šikovní, protože Lvi jsou velmi kreativní.

PANNÁM se do školy příliš nechce, protože školní rok znamená další povinnosti. Ale když už si na nový režim zvyknou, chodí tam rády. Děti narozené ve znamení Panny mají totiž rády nové informace, rády se učí a jsou pečlivé.

VÁHY začátek školního roku milují. Mají tu kamarády, mohou se pochlubit, co nového si na dovolené koupily, mohou povykládat, kde všude byly. Na druhou stranu si ale i rády vyslechnou ostatní, jaké zážitky z prázdnin si přivezli oni. Váhy mají nejraději přestávky.

ŠTÍŘI jdou do školy a už přemýšlí, co by mohli na svém životě vylepšit, v čem by se mohli rozvinout. Škola je pro ně institucí, kterou vnímají tak, že do ní chodit musí, aby se v životě mohli stát úspěšnými lidmi. 

STŘELCI jdou do školy a už přemýšlí, kdy bude přestávka nebo konec vyučování. Střelcům vyhovuje škola, kde je hodně pohybu. Mají rádi pobyt v přírodě. Rádi se učí o světě, o nových technologiích. 

Tátové podle horoskopu: Jaké znamení se svým dětem věnuje naplno? A kdo ve výchově pokulhává?

KOZOROHOVÉ jdou do školy a vědí, že škola je povinnost. Od dětství jsou vychováváni k tomu, aby dodržovali své povinnosti a pravidla. Vzdělání je pro ně velmi důležité. Kozorohové se do školy těší na nové informace, ale zároveň se netěší na spolužáky, kteří budou vyrušovat. Kozorohové potřebují být ve škole vůdčí. 

VODNÁŘI se do školy těší hlavně na své kamarády, přestávky, předměty, ve kterých budou něco tvořit a sportovat. Příliš jim nevoní předměty, při kterých musí sedět v lavici a jen se soustředit. Vodnáři se primárně těší, že se budou dobře bavit. 

RYBY se do školy většinou těší. Hlavně na to, že se dozvědí spoustu nového. Když mají děti narozené ve znamení Ryb štěstí a dostanou se do kolektivu těch správných kamarádů a pedagogů, pak školu naprosto milují. Tyto děti však bývají zasněné a někdy mohou vypadat, že nedávají v hodině pozor. Ale nebojte se, Rybičky si všechny informace ihned ukládají a ve své fantazii prožívají nějaké téma.

Témata: Děti, Školák, Chování a vztahy, Horoskopy, Znamení podle horoskopu, Základní škola, astrologie, Kozoroh, Beran, Panna, Býk, Blíženec, Štír, Blíženci, Rak, Vodnář, Martina Blažena Boháčová, Síl, Znamení, Nový rok, Škola, Školní rok, Blíženkyně, Kamarád