Nový školní rok začíná! Jak správně vybavit pokoj pro prvňáčka?

Reklama 22.  8.  2016

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Myslete včas na zdraví svých dětí

Dětský pokoj by měl dítěti poskytnout veškerý komfort a klid na učení, odpočinek nebo hru. V odpočinkové části je třeba zvolit pohodlnou postel s dobře tvarovaným roštem, hrací část je nutné vybavit dostatkem úložného prostoru na hračky a pracovní část kvalitním stolem a židlí.

Proto, aby nám děti zdravě rostly a naučily se správně sedět u stolu, musíme myslet už od předškolního věku dítěte, kdy se začíná více zdržovat u stolu.

Židle by měla být dobře nastavitelná, aby bylo možné upravit hloubku, výšku sezení i opěrky. Tyto funkce zajistí správné nastavení sezení tedy správnou ergonomii v podstatě až do dospělého věku dítěte.

Správné ergonomii zásadně přispívají rostoucí stoly a židle, které umožňují změnu sezení a potřebný pohyb. Díky rostoucímu nábytku, který se perfektně přizpůsobí výšce a proporcím dítěte, získávají děti přirozený návyk správně a zdravě sedět. Zdravé a pohodlné sezení v dětství je investice do zdraví v dospělosti!

Kvalitní, ergonomy testovaný a oceněný rostoucí nábytek nabízí německá firma Moll, prostřednictvím sítě svých proškolených prodejců i v České republice.

Klepněte pro větší obrázek

Funkčnost – nábytek se přizpůsobí  výšce dítěte od 112 – 190 cm, židle je vhodná pro děti od 4 let až do dospělosti.

Roste nejen do výšky, ale i do šířky a hloubky díky nabídce další přístaveb, které lze ke stolům koupit.

Ergonomie - výškově nastavitelná pracovní deska stolu umožňuje  nastavit desku pro jednotlivé činnosti tak, aby děti a studenti pracovali u stolu přirozeně a uvolněně a nepřetěžovali záda a krční páteř.

Kvalita  - všechny výrobky Moll jsou vyráběny v Německu a velká část výrobních komponentů je dodávaná od německých výrobců.

Záruka kvality platí 5 let a po dobu 5-let je možné dokupovat přístavby.  

Nejen rostoucí stůl je důležitý pro zdravé učení! Rostoucí a nastavitelná židle je to nejdůležitější pro zdravé učení.

Židle Maximo roste stejně se stoly od výšky dítěte 112 – 190 cm. Nastavitelná je opěrka, hloubka i výška sedáku.

Na výběr je z 8-jednobarevných a 2-barevných potahů, které lze prát. Židle navíc nabízí aretaci otáčení židle, což jiné dětské židle nenabízí!

Židle Maximo byla oceněná v německém Öko-testu nejlepším možným oceněním „Sehr gut“.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zdravé a ergonomické sezení díky rostoucímu stolu a židli způsobí, že je tělo uvolněné  a nevyžaduje žádné  nucené držení těla. Jen tak dosáhneme u dětí  maximální koncentrace pro učení nebo jinou činnost u psacího stolu. Díky zdravému sezení  zamezíme  poruchám držení těla, bolestem zad a hlavy a připravíme ty nejlepší podmínky pro zdraví růst našich dětí!

Nákup německého ergonomického rostoucího nábytku od firmy Moll je určitě investicí, která se vyplatí nejen z pohledu investice do zdraví dětí, ale i z pohledu záruky vysoké kvality, funkčnosti a designu těchto výrobků.

Rostoucí stoly a židle firma Moll sama vyvíjí, vyrábí a více než 40- let prodává do celého světa. Prioritou je kvalita, ergonomie a funkčnost nábytku.

Ve spolupráci s firmou Topgal největším prodejcem školních batohů jsme pro Vás připravili školní akci se soutěží. Navštivte nejbližšího prodejce, seznamte se sortimentem firmy Moll, přihlaste se do soutěže a vyhrajte jednu ze tří atraktivních cen! 

Začít školní docházku s rostoucím nábytkem Moll se vyplatí!

www.moll-funktion.de

www.rostoucistolymoll.cz

www.decoland.cz/

www.abconcept.cz

www.pearl-design.cz

www.pelzer-interiery.cz

www.1artinterier.cz

www.domacz.cz

www.livingbrno.cz

www.dekoart.c