[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]
Mrkev očistěte a nakrájejte na stejnoměrné kostky. Vložte do kuřecího vývaru a vařte na mírném ohni asi 10 minut. Přidejte těstoviny a vařte podle velikosti 2–5 minut. Do polévky přidejte na drobné kousky nakrájené vařené kuřecí maso a prohřejte asi 3 minuty. Přečtete si celý recept.
Troubu předehřejte na 200 °C. Oloupané šalotky rozkrojte na čtvrtky. Dýni zbavenou měkké části se semínky nakrájejte i se slupkou na slabé klínky. Omytou papriku zbavenou semínek nakrájejte na proužky, rajčata na kostičky a petržel najemno nasekejte. Dýni a papriku promíchejte v zapékací formě s olejem, osolte a opepřete. Přečtěte si celý recept.
Smíchejte sypké ingredience. Ze sirupu, oleje a 350 ml vody ušlehejte emulzi. Přidejte k sypkým ingrediencím a míchejte, dokud nevznikne lepivé těsto. Podle potřeby přidejte vodu. Rozetřete ve formě na chleba (či na biskupský chlebíček) vymazané tukem a nechte minimálně 2 hodiny odležet při pokojové teplotě. Přečtěte si celý recept.
Máslo a cukr utřete do pěny, přidejte ovocnou esenci a zapracujte obě mouky. Vypracujte pružné těsto, které zabalte do fólie a dejte na hodinu do ledničky. Na krém utřete máslo s oběma cukry, vmíchejte barvivo a nechte krém 2 hodiny ztuhnout v ledničce. Přečtěte si celý recept.