Maminka.czPředškolák

Objevte nové vychytávky v dětské a mateřské kosmetice!

Adéla Vedralová 11.  3.  2012
Dětská pokožka potřebuje velmi jemnou péči a nesnese jen tak ledajaký přípravek. Je totiž citlivější, má úplně jiné PH a zcela jiné potřeby než „dospělácká“. Stejně tak těhotné ženy a maminky by měly o své tělo pečovat jinak než normálně. Porod a váhové výkyvy se bohužel na kráse většinou podepíší.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A protože pro sebe i své děti chceme jen to nejlepší, je dobré sem tam sledovat novinky nabízeného kosmetického sortimentu. Podělím se s vámi o své nejnovější objevy!

V poslední době mě úplně dostlala nová řada přírodní bio kosmetiky Sanflore, která je k dostání ve vybraných lékárnách. Je přímo na míru ušitá potřebám dětské pokožky, koupel neštípe do očí, tělový krém se zas velmi rychle vstřebává (což je u rychlo aplikace u dětí velmi důležité). Přiznám se, že ho používám i já… Vůbec nevysušuje a hydratuje.
(Bébé Bio pěnící mycí gel 400ml, Sanflore, cca 310Kč)

Můj další objev je bezesporu dětská kosmetika italské značky Derbe, zejména jejich Zklidňující krém, který má všestranné využití. Pomáhá jak na vzniklé opruzeniny, tak na popraskané rty či lišej. Využila jsem ho pro svého syna i pro sebe a vydrží opravdu dlouho. Jeho účinek je až ohromující!
(Baby Seres - Zklidňující krém, Derbe, Erbario, cca 289 Kč)

Velkým objevem v péči o tělo je pro mě určitě francouzská bio kosmetika Melvita. Jejich zpevňující mléko pro maminky kůži zpevní, zjemní a po čase i zesvětlí strie. Vyzkoušela jsem opravdu všechno možné a z tohoto přípravku jsem doslova paf. Poradí si i s lehkou formou celulitidy, vyhovuje i suché pleti. Jeho cena je poněkud vyšší, ale podle mých zkušeností stojí za investici.
(Zpevňující tělové mléko, Melvita, cca 699 Kč)

Zcela nový produkt, který ocení každá žena, která chce vypadat upraveně, dobře o sebe pečovat a přitom nemá času nazbyt. Pro maminky dokonalé! Vyzkoušela jsem ten všemi opěvovaný BB cream (Beauty Balzám), konkrétně od Garnier. Moc jsem nečekala, protože zkušenost praví: čím větší reklama, tím horší kvalita, čím víc účinků najednou, tím mizernější výsledek. Všichni jistě známe šampony 2 v 1… Jenže v případě BB krému (komplexní péči 5 v 1 - hydratace, ochrana proti UV záření, tónovací efekt, boj proti stárnutí a pleť viditelně rozzáří), jsem se opravdu spletla. I když mi obyčejné tónovací krémy nestačí v hydrataci, tento byl stejně dobrý jako můj oblíbený denní krém. A ta krycí schopnost je také skvělá, klidně zastoupí klasický make up. Ani na mě není znát, že jsem špatně spala! Vážně bomba!
(Miracle Skin Perfector, Garnier, 199 Kč)

Témata: Děti, Předškolák, Novorozenec, Batole, Kojenec, Jen pro maminku, Dětská kosmetika, Přírodní bio, Tónovací krém, Garnier, Velký objev, Objev, Bebe, Máť, Miracle, Koš, Kos, Vybraný lékař, Mater, Dětská kosmetika na Heureka.cz