Maminka.czSoutěže

Oblečení, které roste s dětmi

Reklama 20.  11.  2013
Oblečení, které roste s dětmi
Sen všech maminek se stává skutečností. Značka dětského funkčního oblečení představuje novou Kids kolekci – oblečení, které roste s dětmi.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodiče se již nemusejí obávat koupit oblečení, které vydrží ratolesti pouze jednu sezonu, než mu opět poporostou ruce a nožky.
U modelů, které rostou s dětmi, stačí, aby maminka vypárala červený šev na rubu rukávů, případně nohavic, a oblečení je hned o velikost větší. Bundička či kalhoty se tak hravě mohou ponechat na jarní, případně další podzimní dovádění.

Didriksons1913 nabízí oblečení pro děti od 80 do 130 cm. Uvnitř rukávů a nohavic jsou označené červené švy, které se dle potřeby vypárají, a rukávy i nohavice se prodlouží o velikost.

Z nabídky produktů doporučujeme zimní kombinézu THERON, která je zateplena dutým vláknem a je naprosto větru i vodě odolná. Navíc je opatřena kapucí s kožešinou (obojí odnímatelné), takže můžete připínat nebo odepínat dle aktuální potřeby.
Nechybí tolik potřebné detaily jako zakončení rukávů do vnitřních elastických manžet s poutkem přes palec či u nohavic návleky proti sněhu a nastavitelné gumové poutko pro přetažení přes obuv.

Samozřejmostí u všech produktů svrchního oblečení je všitý látkový štítek na jméno a výrazné reflexní prvky na rukávech, nohavicích a zádech pro zvýšení bezpečnosti dítěte.

Kombinéza THERON získala nejlepší ocenění v rámci testování renomovaného švédského magazínu Vi Föräldrar (My rodiče) a zvítězila mezi 13 testovanými produkty.

Pokud dáváte přednost variantě bunda a kalhoty, rozhodně sáhněte po bundě NANGA a kalhotách KANGRI. U kalhot stojí za povšimnutí vyvýšená a zateplená zádová část, nastavitelné šle či přetvarovaná kolena.

Svrchní materiál je u všech produktů bez potisku ošetřen impregnací, která neobsahuje fluorované uhlovodíky.

Nezapomínejte ani na vhodnou izolační vrstvu – mikina a teplé kalhoty CRUZ Vás rozhodně nezklamou a Vaše ratolesti budou v měkkém a teplém česaném fleecu dokonale ochráněny před zimou.

I doplňky ve formě čepic, rukavic a kukly jsou nepostradatelným vybavením pro zimní radovánky.
Dbejte na to, aby měli děti rukavice dostatečně dlouhé s přetažením přes rukáv a čepice jim zbytečně nepadala. Vyzkoušejte produkty BIGGLES.

Do soutěže věnujeme 3 teplé kukly BALACO, které se hodí pod čepici i lyžařskou či cyklistickou helmu. Ochrání Vaše dítě před mrazivým větrem a sněhem.

DIDRIKSONS je značka se 100 letou tradicí, která funkčně a kvalitně oblékne celou Vaši rodinu.
www.didriksons1913.cz



Výhru 3 kukly BALACO vyhrává vyhrávají 3 soutěžící, kteří správně odpoví a jejich odpověď dorazí jako 50., 100. a 150. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 20. 11. do 27. 11. 2013.

Nápovědu hledejte na www.didriksons1913.cz

Výherci:
Barbora K. (Hodonín)
Soňa M. (Beroun)
Šárka K. (Liberec)

Témata: Soutěže

Video