Maminka.czPorod

Oblíbené diety nejslavnějších celebrit

Alexandra Paulovičová 2.  8.  2012
Oblíbené diety nejslavnějších celebrit
Krásky z filmů a časopisů nemají své postavy zadarmo. Většina z nich má vyzkoušené, co na ně platí. A my, „běžné smrtelnice“, se jimi leckdy slepě řídíme. Schválně, kolik toho o dietách celebrit víte?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

1. JENNIFER LOPEZ SE ZBAVILA NADVÁHY POMOCÍ
a) bikini diety
b) grapefruitové diety
c) trojbarevné diety

2. BEYONCÉ KNOWLES ZKUSILA
a) dietu s kapustovou polévkou
b) džusový půst
c) sirupovou dietu

3. JENNIFER ANISTON JE SNAD NEJZNÁMĚJŠÍ PROPAGÁTORKOU
a) Atkinsovy diety
b) tříhodinové diety
c) diety podle krevních skupin

4. RENÉE ZELLWEGER SE DO FORMY DOSTALA DÍKY
a) dietě ze South Beach
b) zónové dietě
c) objemové dietě

5. KEIRA KNIGHTLEY SI VYZKOUŠELA
a) hollywoodskou dietu
b) dietu z Beverly Hills
c) obědovou dietu

6. KATIE HOLMES SE TÉMĚŘ ZNIČILA
a) vylučovací dietou
b) detoxikační dietou
c) veganskou dietou

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na srpen 2012

7. JEDNA Z NESLAVNĚ NEJSLAVNĚJŠÍCH CHRONICKÝCH DIETÁŘEK VICTORIA BECKHAM DRŽELA
a) omlazující dietu
b) aloe vera dietu
c) dietu s arašídovým máslem

8. EXTRÉMNĚ VYHUBLÁ ANGELINA JOLIE PROPADLA
a) dietě s kokosovým mlékem
b) duhové dietě
c) hroznové dietě

9. MADONNA JE NEJSLAVNĚJŠÍ PŘEDSTAVITELKOU VYZNÁVAJÍCÍ
a) dietu z Cambridge
b) latinskoamerickou dietu
c) makrobiotickou stravu

10. JESSICA ALBA SI OBLÍBILA
a) dietu ze South Beach
b) asijskou dietu
c) newyorskou dietu

SPRÁVNÉ ODPOVĚDI:

1a) J. Lo si vyzkoušela bikini dietu, kterou údajně vymyslela americká herečka Victoria Principal. Tenhle dietní plán slibuje přípravu těla do bikin, a to ztrátou 2–4 kilogramů v pouhých sedmi dnech. Tahle dieta se doporučuje držet jen jednou ročně! Nebo vůbec.

2c) I Beyoncé si vyzkoušela, co je to drastický úbytek na váze. Držela sirupovou dietu, během které se živila jen limonádou z javorového sirupu a sem tam troškou zeleniny. Za dva týdny shodila pět kilo(!), cítila se vyčerpaná a mrzutá. Hned po skončení natáčení se díky normálnímu stravování dostala na svou původní váhu.

3a) Jennifer Aniston holdovala dietě doktora Atkinse s bývalým manželem Bradem Pit tem. Mezi její dietní favority patří i zónová dieta. Obě diety jsou založené na nízkém příjmu sacharidů a vysokém příjmu bílkovin a tuků. Tento dietní plán vyžaduje vyšší pohybovou aktivitu, ale výživovými poradci není doporučovaný.

4b) Mezi celebritami je zónová dieta velice oblíbená. Zkusila si ji i Renée Zellweger, která má s přibíráním a následným hubnutím opravdu bohaté zkušenosti. Zónová dieta je program, který sleduje vy vážený poměr bílkovin a sacharidů namísto počítání kilojoulů.

5c) Kráska s klučicí postavou má spí š problém přibrat, a tak ji média nejednou podezřívala z anorexie, ale i ona jídlo řeší. Vyzkoušela si tz v. obědovou dietu od osobního trenéra celebrit Simona Lovella. Jedná se o typ stravování, který neomezuje příjem kalorií ráno ani večer, ale předepisuje obědové menu, které má být složeno z 30 % bílkovin, 60 % zeleniny a 10 % tuku.

6b) Katie Holmes se proslavila extrémní detoxikací spojenou s náboženským přesvědčením. Scientologický detoxikační program zahrnuje jen vitaminové bomby a pravidelné saunování kvůli vyplavení toxinů. Katie byla po detoxikaci totálně vyčerpaná, a za to čelila ona i její manžel Tom Cruise masivní kritice ze strany médií.

7a) Extrémně vyhublá Victoria Beckham se nechala slyšet, že drží omlazující dietu – jídelníček je složený jen z bílkovin a zeleniny. Pokud se cítí slabá (což je při podobném typu stravování úplně samozřejmé), údajně si dopřeje grapefruit, který ji zbavuje stresu, vrásek, a dokonce jí urychluje metabolismus.

8a) Další extremně štíhlá kráska, Angelina Jolie, znepokojuje svojí vyhublostí své fanoušky. Na veřejnost pronikly informace o jejích stravovacích návycích, podle kterých snídá lžíci kokosového oleje, náhlé návaly hladu zahání nízkotučnými cereáliemi, přes den na jídlo nemyslí a k večeři si dá plátek tenkého steaku a sklenku vína. Nejen odborníci na výživu zdvihají varovně prst…

9c) Madonna je dobře známá vyznáváním zdravého životního stylu, cvičením i celoživotním dodržováním zásad makrobiotické diety. Jedná se o vegetariánský způsob stravování, který je založený na rovnováze potraviny s energií „jin“ a „jang“.

10 a) Jessica Alba vyznává především pravidlo „nepřejídat se“, a když přece jen potřebuje něco zhubnout, tak volí dietu ze South Beach, která slibuje hubnutí bez hladovění a byla vymyšlená pro kardiaky. Tuhle dietu si nevybrala náhodou, ve sportu se totiž nejraději oddává právě kardio cvičení.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Jen pro maminku, Časopis Dieta, Jessica Alba, Jennifer Lopez, Keira Knightley, Renée Zellweger, bikini, Katie Holmes, Madonna, Keira, Dietní plán, NEJ, Osobní trenér, Pravidelné saunování, Hills, Jennifer Aniston, Beverly Hills