Maminka.czVideo

Od narození do puberty. Táta točil své děti každý týden. Výsledek je skvělý

Gabriela Kolinová 28.  10.  2019
Tohle časosběrné video musíte vidět. Je na něm zachyceno osmnáct let života mladé slečny. Její táta totiž natáčel každý moment jejího dětství a dospívání. Od narození až do plnoletosti. Podobně pak natáčel i syna. Toho zachytil až do jeho čtrnácti let. Zatím.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Frans Hofmeester, filmař a umělec z holandského Utrechtu, natáčel svou dceru Lottu každý týden po celých osmnáct let. Chtěl zachytit ten nejpodstatnější moment lidské existence – vývoj a stárnutí. Nepoužil žádné speciální efekty ani make-up. Vše je zcela přirozené.

Před dětmi a po nich! Tohle jsou šokující proměny žen, které změnilo mateřství

Záběry sestříhal a vzniklo z toho dojemné časosběrné video, na kterém je vidět, jak se z holčičky stává slečna a žena. Lotte ho dostala k osmnáctým narozeninám. Krásný dárek, co říkáte? 

Podobně pak natáčel i syna Vince. Toho zachytil do jeho čtrnácti let. I na toto video se můžete podívat. 



Díky těmto záběrům si člověk uvědomí, jak děti rychle rostou. A jak bychom si měli vážit každého okamžiku jejich věku, protože už se nikdy nebudou opakovat. 

Maminky nejvíc bolí, když vidí trpět svoje dítě. Tohle video vás rozpláče
Maminky, víte, jak se cítí vaše dítě, když je s vámi? Tohle video vás dojme!
Témata: Video, Rodina, Péče o dítě a jeho výchova, Vaše příběhy, Puberta, Tata, Stárnutí, Výsledek, Vinc, Krásný dárek, Plnoletost, Speciální efekt, Moment, Sestřih, Mladá slečna, Táta, Slečna, Filmař, Celé rok, Lotta, Lott, Narození, Kaz, Obyčejný den