Maminka.czJen pro maminku

Omlazení intimních partií: O co jde a jak se zákrok provádí?

Simona Procházková 22.  9.  2017
Na dotaz odpovídá Mudr. Tereza Gabryšová, dermatoložka z Kliniky YES VISAGE.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

VLAĎKA B.: Poslední dobou stále někde čtu o možnostech omlazení intimních partií. O co vlastně jde a jak se zákrok provádí?

Zákrok provádíme sofistikovaným laserem, který intenzivně prohřívá tkáň bez narušení povrchu sliznice. Probíhá výrazná stimulace tvorby vlastního kolagenu, a tím se zpevní stěna poševní. Při ošetření zvaném IncontiLase se zaměřujeme na přední stěnu poševní a zlepšujeme projevy stresové inkontinence, což je problém žen po spontánních porodech, které pociťují např. při poskočení únik moči.

Ošetřuje se celý obvod pochvy a dochází ke zpevnění a zúžení v celém prostoru. Dále ošetřujeme stimulačním paprskem i malé stydké pysky a okolí vchodu pochvy a močové trubice, čímž dochází ke zpevnění a vyhlazení i této oblasti. Ošetření je neinvazivní a bezbolestné.

 

Plastika vaginy může vyřešit zdravotní problémy i pomoci k jejímu mladšímu vzhledu
Plastika břicha po porodu
Vylepšete si po porodu vaginu. Bezbolestně to zvládne speciální ultrazvuk
Témata: Zdraví, Časopis Maminka, Jen pro maminku, zákrok, Tereza Gabryšová, Spontánní porod, Dermatoložka, Obvod, Zpevnění, Stresová inkontinence, Žák, Pochva, Partie, MUDr., Klinika YES VISAGE, Celý prostor, Jak, Poslední doba, Par, Problém žen, Intimní partie, Omlazení, Pár, Močová trubice, Zdraví na Heureka.cz