Maminka.czVánoce 2018

Oprašte tradici vánočních přání. Vyrobte si je sami třeba z knoflíků

redakce 15.  12.  2018
Není nic romantičtějšího než dostat o Vánocích klasické papírové přání. A pokud je navíc vlastnoručně vyrobené, je to o to krásnější. No, řekněte sami, určitě by vás potěšilo víc než textová zpráva nebo e-mail. Zkuste letos oprášit tradici a poslat přání poštou. A pokud jej chcete vyrobit, tady máte inspiraci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vlastně na tom není nic složitého. Stačí pár čtvrtek, kartonů, washi pásky, lepidlo a fixy. Hodně nápadité jsou vánoční přání z knoflíků. Z těch můžete vyrobit třeba vánoční ozdoby nebo sněhuláka. Inspirovat se můžete v naší galerii.

Bez andělů nejsou Vánoce. Vyrobte si je ze šišek, špuntů nebo kolíčků

Vyrobte si vánoční přání třeba z knoflíků:

Do výroby papírových přání zapojte i děti. Bude je to bavit. Co taky pořád dělat doma, když je venku nevlídno a mrazivo? A začněte co nejdřív, abyste přáníčka stihli poslat a dorazila do Vánoc. Uvidíte, že rodině a přátelům udělají velikou radost!

Bambule místo mašle, fotka místo jména. Zabalte letos dárky netradičně

Náš tip: ve výtvarných potřebách seženete sadu pestrobarevných kartiček speciálně určených pro tvoření přání

Témata: Jak na to, Tradice, Naše tipy, Tvoření, Vánoce, Sam, praní, vánoční ozdoby, Vánoce 2018, Karton, Přání, Pošta, Knoflík, Van, Vánoční přání, Lepidlo, Inspirace, E-mail, Kartón, Výtvarná potřeba, Sněhulák, Veliká radost, Vánoční ozdoba