Orgasmický porod: Pohádka pro alternativní matky nebo realita?

??? 24. 11. 2012 07:30
Podle jejích poznatků musí žena pochopit především sama sebe, své tělo a vládnout zdravým //sebevědomým.// - zajímavý článek, až na tuhle pravopisnou chybičku
lucy 27. 5. 2013 19:14
sebevědomí je s měkkým i jako stavení v článku je to správně...jinak článek je fajn, díky za něj:)
Mikajla 31. 3. 2014 22:22
Některé komentáře jsou velmi zajímavé. Moje zkušenost s porodem (nejsem si jistá, zda zrovna orgasmickým) jsou podobné jako u některých maminek, co sem psaly. Manžel mě na pokoji stimuloval klitoris rukou, až mě přivedl k vyvrcholení. Bylo to úžasné (takový "nad-orgasmus"). Cítila jsem, jak mnou prostupuje taková vlna příjemného tepla a prožívala jsem obnovení sil. Následující kontrakce byly sice bolestivé, ale jinak než před tím (nevím jak to popsat). Manžel proto pokračoval v masáži mého klitorisu dál, občas zasunul několik prstů do mé mušličky. Orgasmus jsem už pak sice žádný neměla, ale moc mi tato "masáž" pomohla překonat bolesti při kontrakcích.
Lucka 10. 9. 2014 12:29
Já o tomto typu porodu přečetla všechno možný. Chodila jsem na předporodní kurzy a břišní tance. K porodu jsem šla naprosto bezestrachu. Nebýt mé dcerušky tak řeknu že to byl ten nejhorší den mýho života. Porod byl vyvolávaný ale přesto trval 16 hodin Celou tu dobu jsem se svíjela v křečích No snad příště to bude o něco lepší.
4

Video