Maminka.czNáš tip

Oslavte s námi konec školního roku! V parku Toboga se děti vyřádí

redakce 22.  6.  2020
Mámy a tátové, pojďte s námi a společně s dětskými časopisy Sluníčko a Mateřídouška oslavit konec školního roku. A jak jinak, než li pořádnou zábavou. Přiveďte své děti do parku TOBOGA a to tento pátek 26.6. 2020 mezi 10:00 až 19:00 hod.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Každý dětský návštěvník v tento den, při zakoupení vstupenky na místě nebo při předložení e-vstupenky, navíc dostane ZDARMA vstup na simulátor virtuální reality (platí pro TOBOGA Fantasy Praha) nebo do 5D kina (platí pro ostatní parky TOBOGA).

POZOR! K tomu jeho dospělý doprovod získá vstup do parku zcela ZDARMA.
Jeden dospělý k jednomu platícímu dítěti.  

K získání ZÁŽITKU ZDARMA je třeba uvést kód: Mateřídouška

A navíc časopis Sluníčko, Mateřídouška a Maminka jako dárek!  A to už se opravdu vyplatí!

Ke značce TOBOGA patří celkem čtyři zábavní indoor parky a restaurace v různých městech, ve Zlíně navíc hotel a wellness centrum. Jde o centra FANTASY PRAHA, BONGO BRNO, TONGO HRADEC A GALAXIE ZLÍN. Všechna centra jsou vybavena moderními atrakcemi splňující nejpřísnější bezpečnostní předpisy.

V prostorách center na celkové ploše přes 15 tisíc m2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro děti. Každá z nich přitom představuje jiný světadíl, zemi, moře, ostrovy, sopky, cizí planety, hvězdy a vše, co si jen dítě dovede představit. Za jediný den tak můžete společně uskutečnit dobrodružnou cestu kolem světa, výpravu na tajemný ostrov, cestu do vesmíru k jiným Galaxiím i do světa fantazie.
 
Témata: Mateřídouška, Sluníčko, Kam s dětmi, Tipy na výlet, Maminka cestuje, Za zábavou, Náš tip, koně, Ostrov, Dětský časopis, Světadíl, Zlín, Fantasy Praha, Atrakce, TOBOGA, Školní rok, Děti, Máma, Toboga Fantasy, Zábava