Maminka.czPorod

Osmiletá dívka asistovala u porodu. Přestřihla i pupeční šňůru a jednou chce být dulou!

Gabriela Kolinová 26.  4.  2021
I když to někomu může připadat nemyslitelné, tak rodičům osmileté Brooke nepřijde nic divného na tom, že jejich dcera asistovala u porodu obou svých sestřiček. Poprvé jen přihlížela, napodruhé dokonce asistovala a přestřihla sestřičce pupeční šňůru.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Z fotek je patrné, jak emotivní zážitek to pro ni musel být. Žádné trauma si ale neodnesla, naopak. "Chci být porodní asistentkou," prohlásila.

Rodiče osmileté Brooke – Kelsey Davis a Stefan Curtis – pocházejí z Arizony. Maminka Kelsey byla podruhé těhotná už v roce 2013, bohužel potratila. To tehdy tříletou Brooke úplně zdrtilo. Její matka pak potratila ještě několikrát, o těchto těhotenstvích už nejstarší dceři raději neříkali. Až o tři roky později se Brooke narodila mladší sestřička Ellie. Tehdy jí bylo pouhých šest let, a už byla u porodu. Ovšem pouze v roli diváka.

VIDEO: Neuvěříte, jak se tvářil tenhle otec u porodu. Neudržíte se smíchy

Když dva roky poté Kelsey zjistila, že je znovu těhotná, s blížícím se termínem porodu nejstarší Brooke vyjádřila přání, že by opět ráda byla u narození sourozence. "Naše porodní asistentka souhlasila a navrhla, že může být nejen na porodním sále, ale také se může aktivně zapojit, přestřihnout pupeční šňůru a miminko chytit do rukou," vysvětluje maminka holčiček." A přesně to také udělala," dodává s patřičnou hrdostí.

Nejmladší sestřička Summer se narodila v lednu loňského roku. Fotografie z porodu ukazují, jak emotivní zážitek to pro osmiletou Brooke byl. Ve chvíli, kdy se holčička poprvé nadechla a zakřičela, Brooke neudržela slzy. Fotografie si můžete prohlédnout v naší GALERII.

Doma porodila pětikilové dítě! Byli u toho manžel, syn i dcera

Podle maminky svou roli zvládla skvěle. "Společně jsme chodily po chodbě, když jsem měla kontrakce, tančily jsme do rytmu tlukotu srdce malé Summer, Brooke mě masírovala. Bylo to perfektní, byla mou oporou," říká Kelsey.

A skvěle zvládá i svou roli starší sestry. "Být velkou sestrou je pro ni úplně přirozené, je milá a o holky se skvěle stará," dodávají rodiče Brooke. A jak ona sama vnímá to, že byla u porodu? "Jsem opravdu šťastná, že jsem tam mohla s rodiči být. A je skvělé, že jsem přeřízla pupeční šňůru. Myslím, že to celé posílí pouto mezi mnou a sestrami. Chtěla bych být porodní asistentkou," říká s odhodláním.

Orgasmický porod můžete prožít i vy. Porod má k sexu vážně blízko
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Porod, Miminko, Rodina a vztahy, Rodiče, Vaše příběhy, Otec u porodu, Porodní asistentka, Dívka, orgasmický porod, Stará sestra, Jed, Mladá sestřička, Holčička, Dula, Asistentka, DŮL, Odhodlání, Arizona, Sestřička, Pupeční šňůra, Nejstarší dcera, Porodní sál, Pór, Šňůra, Štefan