Maminka.czTěhotenství

Oteklé nohy a věčný hlad. Těhotná žena vtipně glosuje, jak se opravdu cítí

redakce 23.  8.  2017
Těhotenství není vždy růžové, co si budeme povídat. A přesně z tohoto důvodu se rozhodla maminka dvou dětí Maya Vorderstrasse zaznamenávat všechny své nálady a postřehy a ukázat, jak se doopravdy cítí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Upřímně, byla jsem unavená z toho, jak se mateřství líčí na sociálních sítích jako perfektní, bezchybné a bez jakékoliv námahy, protože já se tak nikdy necítila," řekla maminka Maya Vorderstrasse pro Huffingtonpost.com.

"Rozhodla jsem se, že zdokumentuji svůj chaotický život a podělím se s ostatními matkami. Aby si uvědomily, že v tom nejsou samy a že je v pořádku, když vše nejde podle plánu," dodává. 

Během těhotenství Maya na svém Instagramu zveřejňovala fotky, u kterých byla krátká glosa, jak se ten den cítí nebo na co myslí. Od nepopsatelných chutí přes neustále plný močový měchýř či oteklé nohy. To vše velice zábavným způsobem. No, posuďte sami. 

GALERIE: Já sám! Přehlídka vybraných dětských módních kreací
Krásné a originální mateřské fotky PŘED a PO. Inspirujete se?
GALERIE: Miska, ze které se jídlo nevysype, a dalších 25 vychytávek. Tyto věci vám ulehčí život s miminkem
Témata: Těhotenství, Novorozenec, Miminko, Od těhotenství k porodu, Vtip, žena, Nohy, Hlad, Oteklá noha, Ostatní matka, Věc, Cit, Zen, Sociální síť, Jak, Instagram, Těhotná žena, Močový měchýř, Maminka, Zábavný způsob