Maminka.czVýživa a stravování

Otestovali jsme pro vás 12 praktických mixérů. Který je ten nejlepší?

Jana Knaislová 5.  9.  2016
Stolní mixér, na smoothie, anebo tyčový? Záleží na tom, co od něho čekáte. Nejprve si předem ujasněte, co všechno v něm budete připravovat, jak často a také jak početnou máte rodinu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak vybírat mixér?

Stolní mixéry jsou multifunkční a zvládnou prakticky vše: od prvních dětských kašiček přes přípravu pomazánek, omáček, některé vám dokonce vyrobí i teplou polévku. Počítejte s tím, že čím má mixér výkonnější motor a více otáček za minutu, tím je také rychlejší, ale zároveň i dražší. Naproti tomu smoothie mixéry jsou cenově dostupnější, zvládnou připravit osvěžující letní nápoje, ty výkonnější třeba i ledovou tříšť a mají velmi snadnou obsluhu. Jsou menší a v kuchyni tak pro ně snadněji najdete volné místo.

Témata: Časopis Maminka, Výživa a stravování, Testy a kvízy, údržba, Ledový nápoj, Strávník, Kopie, NEJ, Tvrdé ovoce, Snadné ovládání, Osvědčená klasika, Mojito, Jednoduché ovládání, Protein, Spotřebiče, Surovina, Mixér, Pojistka, Bezpečnostní pojistka, Nejmenší strávník, Philips, Součást výbavy, Tlačítko, Vaš, Nádoba