Maminka.czVaše příběhy

Otřesný příběh! Chlapečka zmrzačil vlastní otec, tento pár ho zachránil

Blesk pro ženy 22.  11.  2019
Z tohoto příběhu vám bude běhat mráz po zádech. Malému chlapci jménem Rio byly teprve dva měsíce, když ho napadl jeho vlastní otec a způsobil mu vážná zranění. Lékaři nevěděli, zda vůbec přežije. Záchranou mu byl tento pár, který mu poskytl milující náruč a umožnil nový začátek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Člověk si ani nedovede představit, co se musí stát, aby se někdo zachoval jako tento tyranský otec. Ten údajně teprve dvouměsíčního chlapečka dusil a házel s ním o zem. Po nepochopitelném napadení bylo dítě převezeno do nemocnice. Tady se také potkalo se svými adoptivními rodiči. "Měl silné krvácení do mozku, problémy se zrakem a zlomeninu levé holenní kosti," vzpomíná Cecilia Hansen, Riova adoptivní matka. 
 
 
Lékaři nedávali chlapci moc šancí na život. "Pokud by Rio přežil, bylo jasné, že bude mít doživotní následky. Po brutálním napadení byl dlouho v bezvědomí." Cecilia má se svým manželem, který je ve vojenské službě, dvě děti, oba se ale shodli, že zažádají o adopci nebohého Ria. 
 
Zatímco už byla adopce v běhu, snažili se manželé Hansenovi dostat chlapcovy biologické rodiče za mříže. "Když má Rio takové následky, nemohli jsme dopustit, aby viník běhal na svobodě. Do vězení šel na 25 let!" Chlapec nyní opravdu žije u svých adoptivních rodičů, kteří mu nejen nabídli lásku a nový domov, ale postarali se také o tom, aby byl jeho biologický otec potrestán. 
 
 
Hansenovi chtějí svým jednáním také upozornit na tyto týrané děti a doufají, že některé rodiny motivují k podobnému činu, jaký udělali oni. "Adopcí napadeného dítěte můžete někomu změnit život. Mějte oči otevřené. Někdy není takové brutální násilí na první pohled patrné," dodává nakonec Cecilia, jejíž celý příběh si můžete přečíst na Lovewhatmatters.
 
[********************]
 
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Témata: Láska a vztahy, Rodina a vy, Vaše příběhy, Otec, Adopce, Chlapec, Survivor, Hazel, Adoptivní rodič, Vlast, Bezvědomí, Nový začátek, Lovewhatmatters, Rio, Zac, Zach, Příběh, Chlapeček