Maminka.czTěhotenství

Pamatujete si, co jste dělaly v den porodu? Některé maminky na tu dobu nikdy nezapomenou

Martina Machová 18.  1.  2017
V den porodu můžete dělat ledacos. Maminka Bára si šla s kamarádkou zaběhat, Jitka seškrabávala ze stropu vařené vnitřnosti z papiňáku, Kája se stala dočasnou výherkyní loterie.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zážitky a atmosféru porodního sálu si často i po letech dokážeme vybavit do nejmenších detailů, ale vybavíte si ještě, co jste dělaly v den porodu? Naše čtyři maminky jej prožily poněkud nestandardně…

Bára (31 let, 2 děti): Škrábání vnitřností ze stropu jako rozcvička k porodu?

Na den, kdy jsem porodila Anežku opravdu nelze zapomenout! Seškrabávala jsem totiž smrduté hovězí vnitřnosti ze stropu, oken, lustru, zdí i podlahy – vybuchl mi tehdy starý papiňák, ve kterém jsem vařila maso pro psa (aby měl můj mazánek navařeno, než odjedu).

GALERIE: Rodičovství je fuška. Podívejte se na vtipné fotky unavených rodičů

Díky bohu se mi nic nestalo, byla jsem v koupelně. Kdo ví, jak vypadá kuchyň po explozi papiňáku, je mu jasné, že jsem absolutně zapomněla na porod (i těhotenství). Očista kuchyně mi zabrala skoro půl dne, pak přišel manžel se synem ze ZOO a od práce mě vyhnal – v pravý čas!

Jakmile jsem se zhroutila do křesla, odtekla mi voda a jelo se. Ještě na porodním sále jsem měla v nose hnusný pach, který se vsákl do celého vybavení kuchyně. Ale všechno zlé je k něčemu dobré – aspoň manžel konečně vymaloval! (Tentokrát už neměl na výběr.)

Témata: Těhotenství, Vaše příběhy, Lustr, Výherkyně, Den, Prodloužený víkend, Den P, Běžec, Stejný den, Jenda, Papiňák, Tejp, Pravý čas, Alpa, Nenarozený syn, Pór, Umělkyně, Živobytí, První manželství, Nik, Očista