Maminka.czVýživa a stravování

Párek v rohlíku jako princezna z Disneyho pohádek? Všechno je možné

redakce 6.  10.  2017
Neznáme dítě, které by nemělo rádo párek v rohlíku. Asi se shodneme, že uzeniny by děti neměly jíst příliš často. A když, tak kvalitní s vysokým obsahem masa. Tušili jste ale, že i z párku a rohlíku se dají vytvořit princezny z pohádek Walta Disneyho? Ne? No, my také zíráme!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kreativita některých lidí je obdivuhodná. Určitě už jste viděli spoustu fotek, na kterých je jídlo naaranžované do různých tvarů a obrazců, dvě tvořivé ženy Anna Hezel a Gabriella Paiella ale vymyslely opravdu něco netradičního – z párků v rohlíku vytvořily oblíbené postavy ze seriálu Walta Disneyho.

Veselé svačinky z toustového chleba

Na stránkách LuckyPeach, které se věnují jídlu, dokonce zveřejnily návod, jak takové princezny vytvořit. V naší galerii najdete princezny Ariel, Lociku, Pocahontas a Krásku. Dále se můžete podívat, co všechno jde ještě z párků vyrobit. Jednou za čas to určitě dětem neuškodí. 

50 nápadů, co vytvořit z párků

Naučte se maminky, zdravé dětské svačinky
GALERIE: Mrkvička, špenát, dortík a pak rovnou do vany
Jak předejít dětské obezitě: Připravujte svačiny a sladké nedémonizujte

 

Témata: Děti, Výživa a stravování, Péče o dítě a jeho výchova, Hry pro děti, Disney, princezna, Ariel, Obdiv, Roh, ARI, Párky, Walt Disney, Kráska, Zvěř, Vysoký obsah, Dis, Rohlík, Pocahontas, Jak, Par, Gabriella, Obsah masa, Uzeniny, Pohádka, Párek