Maminka.czKam s dětmi

Párty na kolečkách s kapelou The Tap Tap

Archiv zařízení 23.  3.  2011
Celovečerní show The Tap Tap se letos koná již po deváté. Benefiční koncert s řadou hostů, energické hudby a veselých šprýmů hostí pražské divadlo Archa v pátek 29. dubna 2011 od 20 hodin.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Unikátní česká kapela The Tap Tap hraje vlastní skladby i songy známých muzikantů. Mezi nimi jsou přepracované písně např. od Ray Charlese, Amy Winehouse, Erica Idle, Davida Kollera, Ondřeje Hejmy či Romana Holého.

The Tap Tap strhávají publikum svou čistou energií, radostí ze života, vtipnými skladbami a originálním hudebním aranžmá za energického víření bubnů. V kapele hrají handicapovaní studenti a absolventi škol pražského Jedličkova ústavu. Jejich hudební show jsou okamžikem, kdy se stírají rozdíly mezi světy handicapovaných a zdravých lidí.

V Arše vystoupí The Tap Tapse svými hosty, mezi nimi budou Vojta Dyk, Xindl X, Luboš Andršt, Jiří Ornest, Kamil Střihavka a další. Vrcholem programu bude uvedení premiéry klipu k písni Řiditel autobusu, kterou složil Xindl X na motivy zážitků bubeníka kapely.

Každý den nové slevy na jednom místě!

Píseň vtipnou formou upozorňuje na některé problémy spojené s cestováním handicapovaných lidí. Večer moderují Láďa Angelovič, vtipný speaker kapely a snad nejznámější blondýna v ČeskuIva Pazderková.

Výtěžek z akce půjde ve prospěch vzdělávacího centra STUDEO, jehož cílem je zvýšit šance handicapovaných lidí na trhu práce.

Více informací o koncertu najdete na stránkách:

http://www.partynakoleckach.cz/

http://www.facebook.com/TheTapTap

Témata: Časopis Maminka, Kam s dětmi, Maminka cestuje, party, Angelo, Amy Winehouse, Xindl X, Par, Pár, The, The Tap Tap, Part, David Koller