Pavla: Čekám cizí dítě. Manžel nic neví

Jitkaml 19. 3. 2016 21:53
Maminko měla byste to svému manželovi říct, a doufat, že to pochopí. Časem by se na to stejně pravděpodobně přišlo a takhle se budete zbytečně stresovat v těhotenství. Já měla taky stres a dneska mám autistku. Manžel měl taky úlet a možná z toho má druhou dceru, nevíme to, každopádně jsem to vzala i jako mojí chybu, měla jsem s ním mít lepší vztah, pak by nešel za jinou (i když u nás to bylo těžší, já odjela na pár týdnů do hor s prvorozenou dcerou), byla to i moje chyba, ale každopádně.... Neřeším to. CO se stalo nedá se odestát a radši ať má můj manžel dítě s jinou a já to budu respektovat než zbytečně ničit celou rodinu. Zas tak špatné manželství to není. Manželovi to řekněte, Adámka může vídat případně i po rozvodu, pokud bude mít zájem a syn to snad časem pochopí.
neřeknu 29. 4. 2018 15:25
Nevíte, jestli má manžel z úletu druhou dceru? To si nenechal udělat nějaký test? šok Nechápu, jak v takové nejistotě může někdo žít...
strejda 19. 3. 2016 23:11
tak doufám až na to přijde vykopne tě z baráku i s harantem protože já bych to udělal
Čestmír 20. 3. 2016 00:05
Pokud jste si vzala za manzela troubu, tak si to nechte, budete trubky doma dvě. Nicmene se potvrzuje, ze za otehotněním je psychika ... se žádoucím nebo nežádoucím partnerem..
JK 20. 3. 2016 08:21
Situace je to nelehká, vadí mi, že zde na Vás útočí. Stát se to může kterékoliv z nás a k tomu je zapotřebí chlap. Pokud jste měla problém s otěhotněním, je jasné, že miminko chcete a nechte si ho. Co bych ale udělala je, že bych to manželovi řekla a děj se vůle boží. Možná ze začátku Vás to rozdělí, ale nakonec to může dopadnout celkem fajn. Je přeci jedno, kdo je otec, ale tatínek bude ten, kdo se stará a vychovává. Podívejte se kolik dětí je z umělého oplodnění cizím dárcem a rodiče jsou šťastní, že mají miminko. Vše je o pochopení, porozumění a o tom, co vlastně v životě chcete oba! Držím palce a určitě se z ničeho neobviňujte, nikde není napsané, že se tohle nemůže přihodit i partnerovi....třeba i v 50 letech!
ferenc 21. 9. 2020 06:27
pozor pozor
nojka 20. 3. 2016 09:55
v ČR nechvalně známá norská sociálka přeci tvrdí, že na biologických rodičích nezáleží, záleží na "prvním dojmu" a bla bla bla....nevím, my si s mužem řekli, že jedna nevěra a konec, proto jsme pořád spolu já bych možná šla na potrat, záleží na tom, jestli to pisatelka dokáže psychicky potom zvládnout.
co se manžela týče, třeba taky někde něco vyvedl, ale zatím o následcích neví....nebo někdy v budoucnu něco vyvede....jsme všichni jen lidi...
za mě buď potrat a nebo říct pravdu.
Johanka 20. 3. 2016 11:00
Zatloukat,zatloukat,zatloukat.-)
Johanka 20. 3. 2016 11:00
Zatloukat,zatloukat,zatloukat.-)
Jita 20. 3. 2016 15:09
Matka je vždy jistá, zatloukat a zatloukat.
MartinaT 20. 3. 2016 18:30
No já i v 16 byla na tolik při smyslech, abych do sebe kluka nepustila bez kondomu, ne tak ve 30, nebo kolik je paní. Ale když už se stalo a paní nechce na potrat, manželi bych to řekla. Nesnesla bych žít s takovou lží. Možná ji manžel opustí, ale zase ten druhý chlap ji přece vždycky chtěl, třeba ji bude chtít i s jeho dítětem. Každopádně bych to řekla než žít v nejistotě.
Ema 20. 3. 2016 18:55
Manželovi bych řekla, že jsem těhotná a více bych to nerozebírala. Radujte se z miminka. Sama jste si prožila první těhotenství, které nedopadlo dobře a nikdo nezaručí jak dopadne tohle, tak proč někoho trápit. Cíl byl přeci otěhotnět. Důležitý je tatínek, který vychovává a ne ten biologický. Může Vám to ještě zachránit manželství. Třeba na to časem přijde řeč a pokud je Váš muž dostatečně zralý a inteligentní, tak pochopí, že jste tím pomohla nevědomě rodině. Vím, že je to těžké. Sama jsem prožila podobnou situaci.
ferenc1 20. 7. 2020 13:07
To je tak ubohe? Podstrčit cizi ditě by měl byt trestny čin.Jedna se o podvod na partnera aby se staral o potomka ciziho muže.To co tady radite neni jednorazova nevěra ale ditě ktere čeka s druhym ????, Víte kolik manželu fyzicky napadli a zpusobili važné zraněni manželce po xletech kdy vychovavali cizi ditě.To nikde nepišou .Ale stava se to v 80procentech
Eloiska 24. 3. 2016 08:40
Dost dobře nepochopím, v jakém komatu bych musela být, abych v době kdy se snažím o dítě, spala bez ochrany s cizím mužem. Máte ještě celkem štěstí, že nemusíte manželovi říkat "Miláčku jsem HIV pozitivní a ty už asi taky"... Ale to už nejde změnit a chybu může udělat opravdu každý. Momentálně nejde o Vás, protože Vy si ty výčitky a bolest skutečně zasloužíte. Ale ublížit muži, který Vás zřejmě miluje a připravit Adámka o tatínka (95% chlapů, by reagovalo odchodem), je prostě špatně. Pokud pro Vás potrat nepřichází v úvahu, musíte to zkrátka překonat. Manželovi nic neříkejte, ublížíte moc lidem jen aby jste si vyčistila svědomí. Pokud na to jednou dojde, zkuste říct něco o znásilnění a že si nic nepamatujete. Manželovi zřejmě dojde, že je to lež jako věž, ale dáte mu tím prostor pro velkorysé odpuštění, aby z toho vyšel trochu se ctí.
Qwr 9. 4. 2016 11:34
Udělat tohle mě, tak z ní udělám svobodnou matku.
Peťa 11. 4. 2016 13:16
Podle mého má lež krátký nohy a daleko neujde a podobně to bude i se „zatkoukat, zatkoukat, zatkoukat“. Jedině to zhorší a následkům se stejně nevyhnete...
KROKODÝL 2. 1. 2017 13:52
ODPORNÁ FUCHTLE.Nic jiného nejste.Přál bych vám,aby manžela popíchli kamarádi a nebo aby ho napadlo,že v té době ve vašem klínu nedováděl,vytřel dítku ústa a poslal na Genomax.A bude vymalováno a vy a jste v zadeli.
neřeknu 29. 4. 2018 15:27
Jestli ses doteď nepřiznala, tak doufám, že ti na to manžel jednou přijde a vykopne tě i s děckem Chudáci chlapi, kteří nevědomě živí cizí dítě a mají za manželku poběhlici Grr
Romana 29. 4. 2018 17:13
Dle statistiky až 30 % dětí vychovávají muži kteří nejsou biologickými otci a nevědí o tom .Musíte se srovnat se svým svědomím .
Jana 17. 6. 2018 22:19
Zase tolik bych na to naše plémě nenasazovala... Tyto statistiky vycházejí z výsledků laboratoří, které testy provádějí. A tam se většinou posílají vzorky při podezření či nejistotě. Takže těch 30% vlastně není až tak hrozný výsledek...
ferenc1 20. 7. 2020 17:56
To už neni pravda to bylo do roku 2014 tedkom jsou testy dostupne a levne že si to muže dovolit každy.
lida 29. 4. 2018 21:15
nemocnice by si mohla otevrit DNA test sluzbu a otcove mohli ihned vedet jestli dite je skutecne jejich.
King 31. 5. 2018 14:27
Dozvědět se to, tak bych te seřezal do krve a okamžitě vykopnul z baraku
Franc1 22. 4. 2020 12:55
Ta pani neni normalni asi se ji zatemnila pamět. Čeka ditě s jinym a nevi si rady. Je jasne že je to pruser a hodně velky.Ale už se stalo .Pokud si to ditě chce nechat tak musi s pravdou ven a řict to manželovy.A počkat jak se manžel zachova.Musi počitat i s variantou že manželstvi krachne.Ale take nemusi.A radit ji at to svede na manžela je hodně sobecke.Když už ho podvedla. V takovím připadě muže počitat s testy.Nebo počkat až se ditě narodi a udělat anonymni testy manžela s ditětem .Take se muže stat že to ma s manželem. Kdyby to bylo manžela tak na nevěru zapomenout A pokud ne jit s pravdou ven. am nevěru neschvaluji.Ale pokud už se to stalo tak se musi řešit?
24