Maminka.czSlavné maminky

Peštová, Maxová, Šeredová... Mít tři děti a vypadat po čtyřicítce tak skvěle. Jak to jen dělají?

Dita Mrázková 3.  9.  2021
Skvělé geny, tvrdá práce na svém těle a taky naloženo „od Pánaboha". Tyto tři atributy zřejmě stojí za dokonalými postavami těchto českých krásek, které dobyly svět. Alena, Daniela, Tereza a Eva jsou toho důkazem!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Být trojnásobnou mámou, to už na těle zanechá přece jen nějakou tu stopu. Břicho už není tak pevné, jak bývalo, o prsou radši nemluvit. Celulitida, strie... Nad tím už spousta maminek jen mává rukou.

Tyto čtyři ženy jsou důkazem toho, že i po čtyřicítce může vypadat máma po třech dětech pořád k nakousnutí. Jak? Těžko říct, jejich recept bohužel nemáme, nicméně jako inspirace posloužit mohou. 

Mámou po čtyřicítce. Je to náročnější, ale jde to. Na co se připravit?

Nechce se vám cvičit, když mrně právě usnulo? Nechce se vám, ani když je na hlídání u babičky? No, možná že je na čase přece jen něco málo změnit. Podívejte se do naší galerie, možná že právě tam najdete tu správnou inspiraci. A které že krásky a zasloužilé maminky se pyšní výstavním tělem?

Daniela Peštová (50)

Klepněte pro větší obrázek

Za měsíc oslaví 51. narozeniny a jen těžko na ní poznáte, že už je mámou pětadvacetiletého syna Yannicka! Toho má ze vztahu s italským podnikatelem Tomassem Butim. Se zpěvákem Palo Haberou má pak devatenáctiletou dceru Ellu a dvanáctiletého Paula Henryho. Daniela dosáhla modelingových úspěchů především v zahraničí, kde nějakou dobu s rodinou pobývala. O děti se tak staral zpěvák. „Vůbec jsem se nenudil. Daniela pracovala, já jsem se staral o děti a bylo to přesně tak, jak to mělo být,“ nechal se slyšet v jednom rozhovoru. 

Témata: Děti, Slavné maminky, Instagram, slavné děti, Krása a styl, Topmodelka, Daniela Peštová, Pes, Burak Oymen, Eva Herzigová, Tereza Maxová, Karolína Kurková, Modelky, Max, Vivienne, Alena Šeredová, Noa, Grace, Yannick, návrhář, Aiden, Tobin, Archiem Drury, Louis Thomas, Noah