Pět způsobů, jak se zbavit předvánočního stresu

Reklama 15.  12.  2014
Nebaví vás stále organizovat čas svých blízkých a nahánět během Vánoc rodinu dohromady? Být stále tou, která všechno organizuje a hroutí se pod tíhou povinností a zařizování? A když už zbudou jen vzpomínky na fotkách, úpravy a sdílení visí opět na vás. Nepropadejte panice, pomoc je na dosah!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

1. Plánujte Vánoce společně

Potřebujete v obchodě zjistit, co že si to přál manžel k Vánocům a zda už dárek mezitím nepořídila tchyně? Sdílejte informace. Díky technickým vymoženostem je to dnes snazší než dosud. V rámci Office 365 můžete například v online aplikaci OneNote sledovat aktuální změny v dokumentu, ke kterému má přístup celá rodina. Obzvlášť praktické proti jakýmkoliv výmluvám!

2. Komunikujte bez obav i o Vánocích

Vánoce jsou časem stresu a nestíhání. Měly by ale být obdobím, kdy si na své blízké dokážeme najít dostatek času. Když už skutečně nezvládnete vyšetřit ani chvilku na krátkou návštěvu, potěšte své příbuzné a kamarády alespoň klábosením po telefonu. Office 365 nyní nabízí 60 minut volání měsíčně přes Skype na pevné a mobilní linky zcela zdarma.

3. Sdílejte vánoční zážitky pohodlně

Všichni chtějí vidět fotky a vy se máte zbláznit z posílání linků na webová alba nebo trávit mládí u nekonečného nahrávání na sociální sítě. Proto je nejpohodlnějším řešením sdílení dokumentů v online úložišti. Například OneDrive nyní v rámci Office 365 disponuje až 1024 GB prostoru, který pojme třeba až 70 tisíc fotek. Všechny dokumenty najdete přehledně na jednom místě, a pokud je potřeba, jsou snadno dostupné i pro ostatní. A kdyby nešťastnou náhodou vypověděl zrovna o Vánocích službu váš hlavní domácí počítač, budou data uložena v bezpečí.

Klepněte pro větší obrázek

4. Nenechte se zdržovat od vánočního veselí

S technikou je někdy kříž. Výrobci snad schválně házejí uživatelům svých mašinek všemožné klacky pod nohy, aby jejich propojení napříč značkami bylo co nejtěžší. Darujete tablet, který si však nerozumí s chytrým telefonem, a když chcete ještě pod stromečkem vše propojit s počítačem, prostě se to nedaří. Příjemným překvapením je proto zjištění, že Office 365 od Microsoftu funguje na všech platformách (iOS, Windows i Android) počítačů, telefonů i tabletů.

5.  Usnadněte si práci s vánočními přípravami

Každý rok máte přijít s originálním vánočním pozdravem a rozeslat rodinné PF. Proč znovu vymýšlet to, co je již dávno hotové? Pokud máte na kreativní vyžití čas a energii, směle do toho! Jinak ale stačí jen vybrat si jednu z nabízených šablon a naplnit ji vlastním obsahem. Pokud si pořídíte předplatné Office 365, budete mít díky neustálé aktualizaci jistotu těch nejnovějších aplikací, funkcí a služeb Office.

Více informací zde