Maminka.czSlavné maminky

Petra Němcová je těhotná. Ve čtyřiceti letech čeká první dítě

redakce 25.  8.  2019
Modelka Petra Němcová je krátce po svatbě těhotná. Spolu s manželem Benjaminem Larretchem čeká svého prvního potomka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S radostnou novinkou se pochlubila na Instagramu, kde k fotce s těhotenským bříškem napsala: „Naše rodina se rozrůstá a moje bříško také. Cítím se vděčná, že nám vesmír požehnal tak brzy tímto božským darem,“ napsala v angličtině a zároveň označila manžela a připsala, že už teď je tím nejlepším otcem.

Petra Němcová září štěstím, po miminku toužila už dlouho, ale jak v některých rozhovorech dříve prozradila, kvůli věku i pracovnímu vytížení se obávala, že se maminkou nestane.  My jí gratulujeme a přejeme bezproblémové těhotenství.

Petra Němcová je česká topmodelka. Je známá nejen pro své pracovní aktivity, ale také tím, že v roce 2004 přežila tsunami v Thajsku. Petra přežila tak, že vyšplhala na palmu, kde strávila následujících 8 hodin. Navíc utrpěla zranění, z něhož se úspěšně vyléčila. Její tehdejší přítel, britský módní fotograf Simon Atlee, při neštěstí zahynul. Modelka je také velmi aktivní v charitativní oblasti.

Proč se Meghan nesnaží po porodu rychle zhubnout a je to dobře?
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavné maminky, Instagram, Topmodelka, letec, Petra Němcová, Němcová, Pár, Svatba, Manžel, Tsunami, Čtyři, Potomek, Božský, Modelka