Maminka.czNaše tipy

Plakát, fotokniha nebo magnety z rodinných fotek: Tip na to, kde je pořídit

redakce 5.  6.  2020
Už dlouho jste si chtěli zvěčnit všechny rodinné momentky do jedné fotoknihy? Mimibazar se spojil s Vyvolejto a vy můžete využít speciální akce!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zvěčnit rodinné momentky do jedné fotoknihy a nebo si je prostě jen vytisknout a vyrobit si dekoraci na stěnu? Pokud vám chyběl čas, s výsledkem jste nebyli spokojeni nebo se vám prostě jen nechtělo – máme řešení. Mimibazar ve spolupráci s online fotolabem Vyvolej.to připravil vlastní “Mimi-lab”, kde si můžete své vzpomínky vytisknout na krásné magnety, fotky i fotoknihy a další. Navíc to zabere jen chvilku a výslednou kvalitou budete určitě nadšeni. Vrhněte se na fotostěnu z obrazů a fotek nebo vyšperkujte ledničku vlastními fotomagnety.

Sada samolepek gratis!

Ke každé objednávce na stránce mimibazar.vyvolej.to (pozor, tato akce platí jen pro objednávky na tomto odkazu) od nás dostanete zdarma sadu samolepek, které můžete využít například ke zkrášlení vašich foto-scrapbooků, alb nebo fotoknih. Kromě toho máte navíc poštovné zdarma.

Jak využít akce na vlastní fotografické výtvory?

Na nic nečekejte a mrkněte na mimibazar.vyvolej.to, kde jednoduše nahrajete vaše fotky ať už z počítače nebo vašich sociálních sítí, upravíte je a necháte si je vyvolat a zaslat. Velká část naší redakce se v nedávném “bezčasí” vrhla na jarní zútulňování domovů pomocí vlastních výrobků a brzy vám v dalších článcích ukážeme, jak to dopadlo.

To vás pobaví! Dospělé děti nafotily rodičům k výročí srovnávací fotky

Vyrábíme (konečně) svatební fotoknihu, fotoalbum pro prarodiče (aby věděli, že na ně myslíme, i když jsme se nemohli příliš vídat), ale inspirovaly jsme se také například na Pinterestu a pouštíme se do renovace starých obrazových rámů, které nakonec využijeme k aranžování fotek na stěně. 

Už jste slyšeli o Vyvolejto?

Vyvolej.to je online fotolab, kde si za pár minut vyvoláte své fotky z mobilu, počítače, Instagramu či Facebooku. Nemusíte nic stahovat, své fotografie upravujete a vyvoláváte v jednoduchém editoru on-line rychle a jednoduše. Vaše zážitky z výletů a rodinné momentky pak stačí jen nalepit do alba, pověsit na zeď nebo je darovat ve fotoknížce někomu, koho máte rádi. Posláním této party je vracet zážitky ze sociálních sítí a mobilů zpátky na papír a radovat se z prohlížení opravdových fotek.

Bez emocí se to neobejde! Podívejte se na dojemné fotografie otců, kteří vdávají své dcery
Porod jste nikdy neviděli tak zblízka! Šokuje vás brácha v porodním bazénku?
Témata: mág, Instagram, Naše tipy, Pór, Speciální akce, Pinterest, Foto, Renovace, Mag, Rodinný, Plakát, Magneto, Momentka, Vzpomínka, Fotka, Facebook, Magnet, Samolepka, Mimibazar