Maminka.czŠkolák

Plníme dětská přáni aneb charitativní projekt na pomoc dětem z dětských domovů

redakce 23.  11.  2011
Plníme dětská přáni aneb charitativní projekt na pomoc dětem z dětských domovů
Ne všechny děti mají to štěstí, že mohou trávit Vánoce se svou rodinou. A právě pro děti z dětských domovů je přichystaný charitativní projekt v OC Parku Hostivař. Od 3. do 18. prosince bude stát v zahradním podlaží velký vánoční strom, který skrývá dopisy Ježíškovi od dětí z dětských domovů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jejich vánoční přání tu můžete splnit i vy. Stačí si vybrat jeden z dopisů a vytoužený dětský dárek zde zakoupit. Stromeček bude k dispozici každý všední den od 13:00 do 20:00, o víkendech od 10:00 do 20:00.

Stromeček rozsvítí hvězdy populárná scény

V sobotu 3. prosince v 12:00 tu proběhne slavnostní rozsvícení stromu, kterého se zúčastní i mnohé známé osobnosti. Nebudou tu chybět populární maminky a tatínkové jako Karla Mráčková, Petr Vágner, Ivana Jirešováa patronky projektu - modelky Lucie Křížková, Radka Kocurová, Lilian Sarah Fisherová a Iveta Lutovská.

S výběrem dárků pro děti vám rády pomohou ochotné hostesky, které je po zakoupení také zabalí a označí. A kam dárky poputují? Do těch pravých rukou, tedy do Fondu ohrožených dětí a jeho poboček.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, pomoc, praní, projekt, charita, domov, dětský domov, Iveta Lutovská, Karla Mráčková, Lutovská, Dom, Dětský, Vánoční přání, Petr Vágner, Ivana Jirešová, Přání