Maminka.czTěhotenství

Podle tvaru břicha pohlaví nepoznáte a další zajímavosti o těhotenském bříšku

Tereza Víchová 13.  4.  2017
Od puberty ho řešíte a celý život s ním bojujete. Existuje ale jedno období, kdy se ho nemůžete dočkat a denně ho sledujete se zalíbením. Těhotenské bříško je prostě top!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kdy se objeví? Jak bude velké? Poznáte něco podle jeho tvaru? A jak přežít poslední dlouhé týdny s ním? Už po prvním pozitivním těhotenském testu běžíte do koupelny a bedlivě se sledujete z profilu, pod tričko zasouváte polštářek.

Slavnostní návštěvu obchodu pro těhotné, odkud si odnesete opravdové těhotenské džíny, si pamatujete ještě dlouho. Co na tom, že tyhle kalhoty budete ve čtyřicátém týdnu nenávidět, protože budou jediné, do kterých se ještě vejdete?

Gynekolog: Je lepší muž, nebo žena?

Těhotenské bříško vás prostě bude provázet několik veledůležitých měsíců. Dopřejte mu proto pozornost a péči, jakou si zaslouží.

Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, Zajímavosti, Izolace, Těhotenské bříško, Plodová voda, Kalhotky, Tvář, Kojicí polštář, Placenta, Profil, Špičaté bříško, Objem krve, Sedavé zaměstnání, První syn, Sestup, Zajímavost, Tvar, Specifický způsob, Bezpečnostní pás, Tříbodový pás, Pomůcky, Nafukovací kruh, Marcela F, Budoucí matka