Maminka.czMaminka roku

Podnikatelka Bára má baby friendly fitko a dostala i Divokou kartu

redakce 23.  6.  2020
Do posilovny Heroes GYM jsem se dostala úplně náhodou. Rok po porodu nejmladší dcerky jsem nutně potřebovala začít cvičit a vrátit se do jakžtakž původního stavu před dětmi. A zamilovala jsem si to tam!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chodila jsem trénovat třikrát týdně. Zjistila jsem, jak skvěle mi v gymu je, trávila jsem tam postupně už i s dětmi víc a víc času, a když hrozilo, že to celé najednou skončí, protože původní majitelka čeká druhé děťátko a podnikání chce pověsit na hřebík, rozhodli jsme se s manželem, že do toho skočíme rovnýma nohama a gym převezmeme.

Divokou kartu má blogerka Marcela: Píšu o pěstounství, že má velký smysl


Za ten rok a půl, co ho máme, jsem se za pochodu naučila strašně moc věcí a pořád se učím. Zjistila jsem, že mateřská kapacita je téměř neomezená a když má člověk správný impulz, dokáže prakticky cokoli.

Pro Maminku roku 2020 můžete hlasovat TADY

Pro mě je to skvělá příležitost k vlastní realizaci, protože mám dětičky malé
a prostřední Týnka je na mně velmi závislá vzhledem ke svému postižení, kdy zatím ani nemluví, ani nechodí. Jsem svojí paní, děti si mohu vzít s sebou a dělám i něco jiného, než jen „pečuji“.

Barbora Wainerová, Heroes GYM

Jsem maminkou tří dětí. Prostřední trpí formou dětské mozkové obrny. Vyžaduje nadstandardní péči. Proto nemám klasické zaměstnání, ale převzala jsem komunitní fitko.

Celý příběh Báry si můžete přečíst TADY


S přebíráním podniku jsem otevřela i nové hodiny, tzv. Heroes MUMS, které jsou určeny maminkám v doprovodu dětí. Ukázalo se, jak moc potřeba to je, protože zkrátka není vždycky někdo po ruce, kdo by děti hlídal, a i mámy chtějí a potřebují dělat něco pro sebe. Tak se z nás stal takový baby friendly gym, kde si děti hrají a mámy naprosto plnohodnotně makají.

Divokou kartu má blogerka Marcela: Píšu o pěstounství, že má velký smysl


Během naší cesty jsme řešili pár zásadních věcí, jako bylo stěhování gymu do nových prostor, budování týmu trenérů. Je to komunitní fitko, kam lidi chodí za svými známými, kam chodí na kafe po tréninku a sdílejí s vámi svoje životy.
 
 
Témata: Těhotenství, Porod, Časopis Maminka, Maminka roku 2020, Bára, baby-friendly, podnikatel, GYM, Podnikatelka, Fitko, Posilovna, Barbora Wainerová, Maminka, Týnka, Hřebík, Dostal, Bár, Divoká karta, Heroes GYM, Děti, Heroes