Maminka.czGalerie

Jak doma vykouzlit útulnou atmosféru? Inspirujte se ve velké galerii 70 podzimních dekorací

Simona Procházková 13.  9.  2023
Podzim už pomalu, ale jistě klepe na dveře. Co vám spolehlivě zlepší náladu? Udělejte si radost a oblékněte byt či dům do hřejivého podzimního hávu. Celkovou náladu a atmosféru skvěle zútulní třeba svíčky, lampičky, dekorační polštářky nebo pár veselých doplňků. Máme pro vás spoustu inspirace, podívejte se.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S příchodem podzimu trávíme stále více času doma, tak proč si svůj příbytek trošičku nedoladit a neprovonět, abychom se v něm cítili ještě o něco lépe? Jak vykouzlit doma podzimní atmosféru, která bude přímo vybízet k rodinné pohodě a odpočinku? Někdy stačí opravdu maličkosti, třeba vonná svíčka, stylová lampička, kytice větviček z šípkového keře nebo usušeného listí na stůl, měkoučký huňatý pléd, dekorační polštářky či miska vlastnoručně nasbíraných kaštanů nebo jeřabin.

VIDEO: Podzimní polštářky s vlastním potiskem

Nádhernou atmosféru doladí také věnce z listí, šípků, šišek nebo kaštanů. Věnec nemusí nutně viset jen na dveřích, slušet mu to bude i na jiném místě, třeba na jídelním stole, poličce nebo na komodě. Jestli věnec zvolíte živý nebo umělý, je čistě na vás. Buď se porozhlédněte v květinářstvích, nebo se pusťte do výroby sami, klidně společně s dětmi. Vlastnoručně zvládnutá dekorace potěší o to víc.

A pak už jen stačí uvařit si šálek kávy, horké čokolády nebo voňavého ovocného čaje s medem a oddat se zaslouženému relaxu. I nostalgické dny babího léta nebo nevlídný podzim můžou být krásné, když jste v teple, cítíte se útulně a poblíž máte své nejbližší.

Podívejte se do naší fotogalerie, kde objevíte spoustu inspirace pro zkrášlení domova a navození hřejivé podzimní nálady.

Polévka z dýně hokaido: Vyzkoušejte variaci s červenou čočkou a kokosovým mlékem
Témata: Galerie, Instagram, Fotografie, Tvoření, Sociální sítě, Váš domov, Podzim, inspirace, dekorace, Výzdoba, Atmosféra, Podzimní trendy, West, Lampička, Deka, Gal, Ikea, Svíce, Polštářek, Svíčka