Maminka.czDěti a mateřství

Podzimní oblečení pro děti na Tchibo.cz!

Reklama 26.  9.  2011
Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden nově také širokou škálů oblečení pro menší i větší děti!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.
Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Oblečení do bláta, plískanice i sněhu

Ať už se Vaše ratolesti vydávají řádit na hřiště nebo se chystají na výlet do přírody, módní trendy dětského oblečení mluví pro tento podzim jasnou řečí: aktuální střihy, cool styl a barvy, které jsou in. Jednoduše skvělá výbava, která Vaše malé dobrodruhy spolehlivě doprovodí za každou legrací.

A z čeho můžete vybírat? Pro děti nabízí kolekce kompletní a vysoce funkční výbavu – termovestu, termobundu, džíny, tregíny, nesčetně triček a pyžam, pro holky prodlouženou tuniku, šaty nebo pletenou čepici se šálou. Tchibo přichází s kolekcí pro všechny děti, vždyť v ní naleznete oblečení od velikosti 74/80 až po 158/164. A to už si vybere opravdu každé dítě.
Všechny textilie značky Tchibo, které přijdou do kontaktu s pokožkou, byly nezávislými zkušebními ústavy testovány na obsah škodlivin podle přísných kritérií. Hraniční hodnoty přitom vycházejí z mezinárodně uznávaných standardů, a jsou často dokonce přísnější než zákonné požadavky.

Náš tip – oteplovací souprava pro kluky i holky

Sice ještě zažíváme prodloužené babí léto, ale ráno již můžeme cítit příchod chladných dnů nastávajícího podzimu. Tchibo myslí na Vaše děti v předstihu a do aktuální kolekce zařadilo například i oteplovací soupravu bundy a kalhot pro kluky i holky. A jako vždy, nabízí mnoho praktických detailů. Tato oteplovací souprava je prodyšná, větruvzdorná a nepromokavá.


Měkké hřejivé vatování a prodyšná povrchová vrstva přispívají k vyváženému tělesnému klimatu. Bundu je možné spojit s kalhotami pomocí zipu a naopak kapuci s podšívkou z mikrofleecu lze odepnout. Kalhoty mají posuvné elastické šle, suché zipy pro úpravu šířky a zesílenou oblastí kolen a zadku. Neocenitelné je reflexní lemování pro zvýšenou bezpečnost za tmy a špatné viditelnosti. A to není vše, souprava má:

  • Vysoký límec se vsadkou z měkkého mikrofleecu
  • Zip s ochranou brady a klopou proti vnikání větru
  • Se jmenovkou k vepsání jména
  • Konce rukávů se suchým zipem a ochranou proti sněhu
  • Dvě kapsy na zip na bundě, dvě kapsy na zip na kalhotách
  • Konce nohavic se zipem, ochranou proti sněhu s protiskluzovým gumováním a zesíleným lemem

Tchibo obléká Vaše děti od hlavy k patě, takže k oteplovací soupravě můžete zakoupit i termoboty. Odpuzují nečistoty díky ochraně vlákna Teflon. S měkkou hřejivou fleecovou podšívkou. Měkce polstrovaný horní lem dobře přiléhá k noze a pevně přišitý jazyk zabraňuje vniknutí sněhu a vlhkosti. Boty jsou velmi odolné díky zesílenému lemu v oblasti prstů a paty. Ohebná protiskluzová podrážka s profilem. Membrána Helio Supra uvnitř je nepromokavá, větruvzdorná a prodyšná. Boty se zapínají na suchý zip mají reflexní lemování.

Co je potisk flockem?

Potisk flockem vytváří sametové plastické vzory. Oproti technice, kterou jsou textilie potiskovány běžně, si potisk flockem uchovává po velmi dlouhou dobu zářivé barvy a jemňoučkou strukturu. Barevné charakteristiky se nemění ani po mnoha vypráních a potisk neztrácí sametový 3D efekt.

Oblečení pro děti musí být nejen odolné, ale mělo by i při častém praní vypadat pořád skvěle – a být stejně příjemné na dotek. Pro dětský textil značky Tchibo je charakteristické, že hodně vydrží, můžete ho bez obav prát a i potisky, kterými je zdobeno, mají neobyčejně dlouhou životnost.

Získejte kupón na 109 Kč a ušetřete na poštovném!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka Vám neuteče. Již dnes Vám prozradíme, že v nejbližším newsletteru oznámíme akční nabídku se sníženou minimální hodnotou objednávky pro poštovné zdarma. Nenechte si takové zprávy uniknout a přihlašte se k odběru zde: registrace k odběru newsletteru.


Každou středu Vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo Vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru Vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.

Témata: Děti