Pohádkové Vánoce s neomezenou videotékou

Reklama 17.  12.  2015
Vánoce a pohádky patří neodmyslitelně k sobě. Abyste si patřičnou dávku emocí mohli dopřát nejen o Vánocích, vyberete si, na co se chcete dívat vy a v čase, který vám vyhovuje.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Televize Horizon je maximálně interaktivní – propojuje živé televizní vysílání, internetové aplikace, televizní archiv, ale i neomezenou videotéku se stovkami filmů, dokumentů a seriálů. Nemusíte už sledovat omezenou nabídku klasické televize, ale vyberete si, na co se chcete dívat vy a v čase, který vám vyhovuje.

Televize v kapse, u babičky nebo na chalupě

Interaktivní televize Horizon od UPC přináší více než 130 televizních kanálů, z nichž se vysílá 49 v HD rozlišení. Navíc si prostřednictvím mobilní aplikace Horizon Go vychutnáte své oblíbené programy včetně HD kanálů, i když zrovna nesedíte u TV. Najdete zde například filmové HBO, kulinářskou TV Paprika, seriálovou Prima Love nebo TV CBS Reality. Děti zase pohodlně usadíte s tabletem před Disney Channel, Duck TV nebo Megamax. Horizon Go můžete snadno využívat až na 3 chytrých zařízeních (telefony, tablety) anebo na svém notebooku. Filmové zážitky, pohádky, kurzy vaření nebo sportovní přenosy zhlédnete třeba i na chalupě, u babičky nebo ve vlaku. Stačí se připojit na jakoukoliv Wi-Fi nebo 3G/4G síť.

Součástí Horizon je také neomezená videotéka My Prime, kterou je možné sledovat jak na vaší TV, tak i prostřednictvím aplikace Horizon Go. K dispozici máte více než 1 000 titulů, zahrnujících nejlepší filmy, pohádky i seriály.

Vánoční tipy pro vás:

  • Medvídek
  • Muži v naději
  • Pelíšky
  • Amélie z Montmartru
  • Milionář z chatrče

Vánoční tipy pro děti:

  • Peklo s princeznou
  • Princ a Večernice
  • Tři oříšky pro Popelku
  • Broučci
  • Krtkova dobrodružství
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Vánoční dárek od UPC

Pokud si během Vánoc (od 18. prosince do 3. ledna) objednáte na www.upc.cz internet nebo jeden z balíčků služeb internetu a TV, dostanete jako bonus rychlejší internet na 3 měsíce, resp. internet a rozšířenou programovou nabídku.

Filmbox Plus na Vánoce zdarma

A pokud již televizi od UPC využíváte, pak se můžete těšit na vánoční balíček 4 programů Filmbox Plus, který vám UPC aktivuje v polovině prosince na měsíc zdarma. Neuniknou vám tak filmy jako Lásky čas, Králova řeč, pohádka Já, padouch 2, nová verze oblíbené Popelky nebo akční film Rychle a zběsile 6. Nemusíte se o nic starat, UPC balíček automaticky aktivuje 15. prosince na dobu jednoho měsíce.

Více informací naleznete na www.upc.cz.