Maminka.czLáska a vztahy

Pohled mého muže: Jak jsme na tom se sexem po dvou porodech?

Marcela Švarcmilerová 29.  4.  2017
Dokonalý soulad, spalující touha a bezbřehá láska. Společní jmenovatelé mých zkušeností s manželskou erotikou po porodu. Tatínek mých dětí to vidí stejně. Přesto se samozřejmě změnila spousta věcí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Za dlouho a málo

Můj muž odpověděl na otázku, co je jinak v našem sexu po porodech, že vlastně nic extra. "Ale přijde na to čas a nálada jednou za uherský rok. A vůbec poprvé od porodu jsme se milovali snad až po několika měsících. Manželce to delší dobu bylo velmi nepříjemné. Nevadí. Vystačili jsme si chytře jinými způsoby. A ještě musím říct, že jsem se těšil, až odstěhujeme děti z ložnice a zase si zašpásujem ve vlastní posteli."

Co na to já?

Druhé dítě jsem odstěhovala do pokojíčku k tomu prvnímu, které bylo přesunuto v roce, již v šesti měsících. A nemůžu si to vynachválit! Jinak to, že jsem manželovi odpírala soulož (ne sex jako takový, to v žádném případě) několik měsíců po obou porodech bylo proto, že mě ta otlačená, namožená druhorodička při tom prostě bolela.

Postavičku v sexy tričku prostě ham ham

Prý mu nevadí, že už nemám taková pěkná ňadra jako zamlada. Upřímně, nepochybně by si přál, stejně jako já, abych měla například tu nechutnou vanu na břiše místo toho nějak chytře využitou ve výstřihu. To by dozajista ocenil.

Co na to já?

Můj muž je velmi tolerantní člověk. Z poporodní nadváhy a onačejších tvarů si maximálně děláme srandu. Já se ale snažím, jím střídmě, chodím běhat. A on mě motivuje a hlídá. Jednou vyhraju ve Sportce a nechám si vyrobit prsa z vlastního zadku a břicha. Tuk nařídím přemístit tam, kde bude dělat parádu. Kojení je sice super výhra, ale pro naše dva kopečky něhy, milé maminky, je to bohužel zápřah.

Zeptali jsme se sedmi mužů, jak vnímají sex s těhotnou partnerkou

Mami? Tati?

Jak by se otec našich holčiček zachoval, kdybychom byli přištiženi inflagranti? "Naštěstí ta starší dcera se ještě nikdy v noci neprobudila tak, aby nás překvapila v intimní chvíli. Vím však, že dětem se taková příhoda vysvětluje ve smyslu, že si rodiče zrovna hráli. Tak, jako si hraješ ty své dětské hry, máme i my dospělí hry pro velké. Pevně věřím, že nás ani jedna z našich dcer nikdy při sexu nenačape. Cítil bych se strašně trapně." Co na to já? Zvládli jsme zatím všechno, tak proč si neporadit i s touto choulostivou situací. Zatím nenastala a snad ani nikdy nepřijde…

Moje poznámka na závěr

Manžel sice říká, že se nezměnilo nic, ale mně někdy připadá, že mám trošku otevřenější vagínu než dříve. Logicky. Po těch dvou, i když rychlých, akcích na sále. Zdá se však, že to je zjevně jen můj dojem.

Já jsem sice lempl a málokdy si na to vzpomenu, ale pokouším se svalstvo pánevního dna trénovat, zatínat a stahovat. Všechno jinak funguje jako za svobodna. Dokonce mě hřeje a těší, že bývám při sexu mnohem vášnivější a víc svého muže miluji než kdysi.

Sex v těhotenství: Kdy ho raději vynechat a jaké jsou nejlepší polohy?
Z panny sexuální kouzelnicí aneb čtyři tváře ženy během menstruačního cyklu
Nespíme spolu. Jak moc ovlivní narození dítěte partnerský sex?
Témata: Děti, Láska a vztahy, Předškolák, Batole, Kojenec, Jen pro maminku, Sex, Příhoda, Pór, Poznámka, Svalstvo, Pohled, Muž, Výstřih, Jak, Narození dítěte