Maminka.czZdraví

Pojďte do toho s námi!

redakce 23.  3.  2011
Přinášíme vám tip, jak aktivně a příjemně strávit víkendový den s celou rodinou! Navíc prvních 50 registrovaných čtenářů z našich stránek získá startovné zcela zdarma! Tak neváhejte a připojte se k nám!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sdružení H-triatlon i v letoším roce organizuje několik závodů. Prvním z nich je běžecký kros v Praze, který proběhne v krásném prostředí přírodní rezervace Skalka na Praze 5 (u hřiště Rugby Tatra Smíchov) v neděli 3. dubna. Tento amatérský krosový závod v širším centru Prahy je ideální pro celou rodinu. Délka tratě je od 100 m (děti) až 5 km (muži).

Program závodu je následující:

07:30 – 9:30 Prezentace závodníků  

10:00 Start dětských kategorií

11:00 Start MUŽI a ŽENY

13:00 vyhlášení výsledků

Účastníci budou rozděleny dle pohlaví do věkových kategorií a výkonnostních skupin. Samozřejmostí je zajištění profesionálního sportovního servisu pro závodníky i diváky.

Za startovné mají účastníci k dispozici čipovou časomíru, profesionální startovní čísla, výsledky několik minut po ukončení závodu, občerstvení. Závodník, který vyplní při přihlášení mobilní telefonní číslo obdrží výsledek ve formě SMS zprávy. Výherci obdrží diplom, všichni účastníci závodu budou zařazeni do losování o věcné ceny.

Děti mají startovné zdarma. Pro ty, které se závodů nebudou chtít zúčastnit je připraveno zázemí, včetně sportovních aktivit, které dětem zkrátí volnou chvíli a při kterých mohou vyhrát různé ceny. Zpříjemněte víkend nejen sobě, ale i celé své rodině!

Více informací, registrace a online registrace na www.htriatlon.cz.
Účastníci se mohou přihlásit i v den konání akce.

Partneři závodu:
ENERGIE STAVEBNÍ A BÁŇSKÁ
Hlavní město Praha
BootCamps
DNA!

.

Témata: Zdraví, Hlavní město, Rugby, Skalka, Zdraví na Heureka.cz

Video