Maminka.czMaminka roku

Pojďte do toho taky! Fotili jsme loňské Maminky roku jako modelky

redakce 3.  4.  2019
Když jsme v redakci přemýšleli, jak by měla vypadat kampaň na nový ročník soutěže Maminka roku, napadlo nás vyfotit všechny loňské finalistky. Dopadlo to skvěle! Podívejte se ve videu na atmosféru, která panovala při focení. A jak si všichni včetně celého týmu celé focení užili.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nafotit všechny loňské finalistky? Skvělý nápad, ale... “Všechny už se nám nepovede dát dohromady!” zněly hlasy skeptiků. Další dodávali, že “některé jsou mimopražské, dvě dokonce z Ostravy, jen těžko přijedou na focení k nám do ateliéru."

Ale přijely všechny. Všechny do jedné. Vzaly s sebou své děti. A všechny si to užily. Je to totiž parta, dnes už kamarádek, které plánují společný víkend v hotelu jedné z nich, které mají společný chat a jsou od galavečera (tedy loňského listopadu) v neustálém kontaktu. 

Nikdy to nebyly rivalky. Pochopily, že soutěž Maminka roku je postavená hlavně na inspiraci. “Skoro je mi líto, že nemůžu letos soutěžit,” svěřila se nám jedna z nich.

Celé focení v našem ateliéru probíhalo v příjemném duchu. Fotograf Robert Tichý se všemi žertoval a snažil se rozesmát i ty nejmenší modelky a modely. K dispozici byly všem maminkám tři vizážistky: Iva, Dáša a Soňa a o styling se postarala Ivana Pražáková.

Krásné jako modelky

Na vše dohlížela šéfredaktorka Alice Rossi. “Dlouhodobě se v časopise snažím ukazovat reálné maminky a přesvědčit tak všechny ženy, že mohou být stylové a krásné stejně jako modelky z agentur,” vysvětluje Alice.

Pusťte si video a podívejte se na atmosféru, které panovala při focení. Uvidíte, jak si všechny loňské finalistky včetně celého týmu focení užili. Jak se vám líbí výsledné foto? Už jste viděli billboard? A přihlásíte se letos? Opět se soutěží o hodnotné ceny. A nejen o ty věcné. Maminka podnikatelka získá v časopise inzertní prostor, maminka blogerka zase spolupráci s naším webem a maminka hrdinka profi focení celé rodiny.

Chcete zažít něco podobného? Rozhodně máte šanci, když se přihlásíte do letošního ročníku soutěže Maminka roku. Přihlášku a všechny informace o cenách najdete na soutěžním webu maminka-roku.cz

Mimochodem, můžete přihlásit nejen sama sebe, ale klidně také sestru, švagrovou, kamarádku! 

Hledá se Maminka roku 2019 a hledá se Mitnik na billboardu
Být mámou je tou největší životní motivací, říká Andrea Kerestešová Růžičková

 

Témata: Maminka roku 2019, Modelky, Alice, Atmosféra, TAK, Andrea Kerestéšová, Focení, Finalistka, Celý tým, Ateliér, Ostrava, Ross, Mód, Alice Ross, Jak