Maminka.czVaše porodní příběhy

Porodila doma na zemi. Malé dcery přivolaly mamince pomoc

kog Blesk pro ženy 16.  5.  2020
Tahle máma Ashley Faldmo už ví, co znamená rodit překotně. Všechno začalo mírnými bolestmi, které zesílily a dítě bylo do pár minut venku. Pomoc přivolaly dvě dcery. Manžel přijel až k narozené holčičce, která byla v pořádku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ashley čekala třetí dítě, další holčičku. Doma má starší dceru Reagan a mladší dceru Amandu. Byla si tedy téměř jistá, že příchod třetího porodu jednoznačně pozná a jen tak něco ji nemůže překvapit. "V den porodu jsem měla ráno slabé bolesti, manžela jsem ale poslala do práce a zůstala jsem doma s dcerami," vypráví Ashley. 

Matka rodila na zahradě, kde si hrály děti. Porod natočila a zveřejnila

O necelé dvě hodiny později už ale mladá maminka volala manželovi, aby co nejrychleji přijel. "Při tomto telefonátu mi praskla voda a bolesti se ve vteřině rozjely. Manžel byl na cestě. Já ještě napsala kamarádce, aby mi tu hlídala dcery." Třetí porod přišel opravdu rychle.

"Zachránily mě moje holky. Společně jsme zavolaly 911, a starší dcera dokonce dokázala otevřít garáž, aby se ke mně pomoc dostala. Já nebyla schopná už ničeho." Jelikož se jednalo o třetí dítě, bylo miminko venku sedm minut po příjezdu záchranářů. 

Porod jste nikdy neviděli tak zblízka! Šokuje vás brácha v porodním bazénku?

Malá Collins se narodila 8. dubna, a i když maminku trochu vyděsila, dnes už se těší z dvou starších sester a milujících rodičů, kterým její rychlý příchod na svět bude ještě dlouho nahánět husí kůži a slzy do očí! 

Témata: Porod, Vaše příběhy, Vaše porodní příběhy, pomoc, Dcery, mladá maminka, Porod doma, Manžel, Maminka, Bolest, Dcera, Collins, Ashley, Nice, Amanda, Pór, Reagan, Narozená holčička, Dom, Holčička, Malá dcera