Porušte pravidla nanášení řasenky s Grandiôse – revoluční novinkou od Lancôme

Reklama 19.  9.  2014
Značka Lancôme představuje novinku a odhaluje tajemství dokonalého pohledu: revoluční řasenka, pomocí které snadno vytvoříte dokonalé řasy. Okouzlující – grandiózní – pohled s ní zvládne každá z Vás.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lancôme přináší revoluci  ve formě řasenky nové generace kombinující kartáček s technologicky vyspělými štětinkami a zakřivenou rukojetí. Nový odvážný design, který uvádí zcela novou éru řasenek.  Grandiôse řasy oddělí, podtočí a dodá jim objem spolu s délkou. Nezáleží na tvaru Vašeho oka, Grandiôse se se svým aplikátorem ve tvaru „labutího krku“ a precizním kartáčkem přizpůsobí a snadno dosáhne na všechny řasy podél celého oka od kořínků ke konečkům. Nemusíte kartáček ohýbat ani složitě otáčet zápěstím pro docílení otevřeného a plného pohledu.

Krátký kartáček Grandiôse umožňuje formuli lehké přilnutí a klouzání po řasách. Jeho malý průměr je navržen tak, aby zvýraznil a nazvednul i ty nejkratší řasy, čímž vytváří smyslnou křivku a perfektně husté a přirozeně vypadající  řasy. Štětinky jsou tvarovány do tvaru polovičního okvětního lístku, a proto umožňují kartáčku perfektně držet  formuli. Nanášení řasenky je přesné, aniž by se rozmazala na víčku.

Klepněte pro větší obrázek

Pro Grandiôse bylo potřeba vytvořit formuli, která by odpovídala její výjimečné rukojeti a kartáčku. Řasenka přináší s sebou dokonalou rovnováhu mezi barvou, dlouhotrvajícím efektem a péčí o řasy. Lancôme kombinuje vysokou účinnost a lesk v ultra-černém odstínu. V kombinaci s barvou zesilovacím polymerem tvoří ultra-černé pigmenty srdce její neuvěřitelně intenzivní černé barvy. Formule drží až po dobu 24 hodin díky svým třem průhledným polymerům, které jsou neviditelné a vytváří pružný ochranný film.

Díky patentované rukojeti, jejímu tvarovanému kartáčku a celkově intenzivním pigmentům, transformuje řasenka Grandiôse pohled do ohromujících výsledků.

Už od první aplikace zahušťuje řasenka celou základnu řas od kořínků až ke konečkům, řasy jsou rovnoměrně odděleny. Grandiôse dodává ženám intenzivnější a podmanivý pohled.  Délka, podtočení a objem, toto jsou hlavní důkazy viditelné na první pohled. Grandiôse přináší ohromující výsledky!