Maminka.czPorod

Posmutnělá Agáta Hanychová slavila se synem a maminkou

LH 10.  5.  2012
Posmutnělá Agáta Hanychová slavila se synem a maminkou
Navzdory trápení se svým přítelem Mirkem Dopitou vyrazila Agáta v doprovodu své maminky na zábavní den TV Metropol ve Žlutých Lázních. Ikdyž se jindy živelná modelka tvářila spíše vážně, nenechala se vyvést z míry a téměř letní den si se svým synem u vody jak se patří užila.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]


Agáta strávila slunečný den se svou početnou rodinou. Kromě syna Kryšpína vyrazila do pražské oázy spolu se svou maminkou Veronikou Žilkovou a svými sourozenci.

1. máj tak Agáta prožila spíše pracovně – slavila totiž televize Metropol, kde spolu s dalšími hosty probírali mateřství a své první lásky.


Kromě hojně fotografované Agáty se akce zúčastnili další moderátorské hvězdy Eva Jurinová a Martin Severa, herec David Suchařípa, Markéta Hrubešová a Kateřina Kristelová. Ta dorazila is manželem a dcerkou a štěstím jen zářila. Příjemným zpestřením byla účast Josefa Zímy a stále krásné Květy Fialové.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Syn, Agáta Hanychová, Syn Kryšpín, Slunečný, Hanychov, Slunečný den, Sla, Kryšpín