Poznáte, čím budou vaše děti?

Reklama 9.  11.  2018
Zkuste pátrat v dopise pro Ježíška, některé hračky mluví jasně. S čím si hraje budoucí paní učitelka, policista, vizážistka nebo lékařka? Tipněte si...

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kouzelné vajíčko Hatchimals surprise

Dvojčata kočičky a žirafky, dokážeš se o ně postarat?

Nečekané překvapení! Poprvé se mohou vylíhnout DVA úžasní Hatchimals z jednoho vejce!

Hračka, která spojuje tajemství, očekávání, překvapení a velkou dávku něžnosti. Ale také zodpovědnosti. Jako když se narodí miminko.

Celé to začíná velkým vejcem. Když se dítě o vajíčko hezky stará, skořápka praskne a mláďata se začnou klubat ven. Zvířátka vydávají roztomilé zvuky a podle barvy, jakou jim svítí očička, poznáte, co potřebují. Jsou zvědavá? Smutná? Chce se jim spát? Potřebují pohladit, zatleskat, položit otázku?  Dvojčata reagují i na sebe, tančí, zpívají, hrají různé hry – třeba na čtení myšlenek. A s pomocí dítěte, které se o ně stará, postupně rostou. Z miminka je batole a nakonec dítě. V každé fázi umí něco jiného. Bude vaše dítě pro malé Hatchimals dobrým učitelem?

Klepněte pro větší obrázek

Autodráha Policejní honička

„Akce! Všem jednotkám: Chyťte zloděje! Řítí se po dráze nebezpečnou rychlostí!“

Policejní auto právě vyráží na 6 metrů dlouhou trasu plnou zatáček a loopingů, aby dohnalo zloděje, který se řítí dráhou hlava nehlava. Kdo vyhraje? Kdo jízdu nezvládne a vyletí v plné rychlosti? Kdo úspěšně projede dvojitý looping? Troufnete si? Autodráha Policejní honička je skvělý dárek pro děti, které milují závodění a výzvy. A možná se chtějí stát neohroženým policistou.

Klepněte pro větší obrázek

Make It Real

Nepostradatelná výbava pro malé i větší slečny. „Make It Real – buď šťastná a krásná!“ Super kosmetické kolekce splňují vše, co mají holky rády. Tetování, co má styl, lesky na rty měnící barvu i barevné křídy a tetování na vlasy, které vykouzlí nový účes během chvilky. Samozřejmě nechybí nehtové studio s úžasnými laky a zdobením a top kosmetický set Mořská panna. Vyroste s vaší holčičky kadeřnice nebo vizážistka?

Make It Real jsou ale také kreativní sady, ze kterých si malé parádnice mohou vyrábět krásné šperky z bavlnek, korálků a dalších stylových komponentů nebo třeba úžasnou deku s jednorožcem. Skvělý start pro budoucí módní návrhářky.

Klepněte pro větší obrázek

Kouzelná hmota

Pokud vaše děti rády tvoří, možná si od Ježíška přejí modelínu. Pořiďte jim Kouzlenou hmotu. Úžasně hebká pěnová hmota v jemných pastelových barvách přímo svádí: „Pojď si se mnou hrát!“ S tvarovací hmotou se dobře pracuje. Nelepí se, netvrdne na vzduchu, je příjemná do ruky a krásně se „žmoulá“. Navíc je tak lehká, že plave na vodě. V balení najdete barevné vykrajovací formičky, pomocí kterých děti tvoří 3D rybičky, chobotničky, hvězdice, želvičky a další tvary. Modelování podpoří jemnou motoriku, fantazii, cit pro barvy i trpělivost. Půjde vaše ratolest cestou výtvarného umění?

Klepněte pro větší obrázek

Barbie® klinika na kolech

Panenka Barbie® inspiruje holčičky už od roku 1959. Dnešní Barbie® ale už není jen sladká panenka v krásných šatech. Dnešní Barbie® je akční a může dělat, co chce. Třeba paní doktorku. A přesně to učí i holčičky, které si s ní hrají. „Můžeš být, kým chceš!“

Připoj se k panence Barbie®  a postarejte se společně o všechny pacienty v parádní, plně vybavené pojízdné klinice. Stiskni tlačítko a aktivuj houkačku, ať všichni v okolí vědí, že už jste na cestě! Zvedni páčku v zadní části vozu a vůz se okamžitě promění v kliniku. Teď můžeš léčit všechny své panenky! A v budoucnu možná opravdové pacienty.

Klepněte pro větší obrázek

Další kouzelné dárky, které vašim dětem zaručeně rozzáří oči, najdete na e-shopu  www.pompo.cz nebo na prodejnách POMPO po celé České republice i na Slovensku. 

Právě teď můžete k nákupu hraček dostat další hračky zdarma.

Pompo rozdává dárky za 10 milionů korun!

Chcete být u toho? Podívejte se na Pompo Vánoční stromeček. Pozor, akce platí jen do 30. listopadu. Vánoční stromeček Pompo najdete na e-shopu i na všech prodejnách Pompo.

Prohlédněte si Vánoční katalog Pompo on-line

Klepněte pro větší obrázek