Maminka.czČasopis Maminka

Pozor! Lednová Maminka už je na stáncích. Nově s fejetonem Marie Doležalové

redakce 14.  12.  2018
Pod stromeček jsme vám nadělili lednové číslo časopisu Maminka, které zdobí krásná Vlastina Svátková. A co v něm najdete? Třeba velký rodinný horoskop na celý rok, speciál o prvních krůčcích a nově i fejeton Marie Doležalové.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S lednovým číslem jsme si pospíšili. Takže díky tomu budete mít o vánočních svátcích co číst. A jaká témata vás čekají? Na celých pěti stranách se věnujeme prvním dětským krůčkům. Najdete tu rady a tipy, jak zvládnout bez úhony a v klidu dobu, kdy se vaše dítě snaží postavit na vlastní nožky. 

Klepněte pro větší obrázek

Kromě rozhovoru s herečkou Vlastinou Svátkovou se můžete těšit i na další zajímavé články. Poradíme vám, jak si udělat vstávání a rána s dětmi hezčí. Přečtete si, zda se dá dopředu ovlivnit, zda se vám narodí holka, nebo kluk. A kolik kyseliny listové je v těhotenství tak akorát. Provedeme vás obdobím šestinedělí. Díky našim radám bude tohle náročné období jednodušší a nic vás nepřekvapí. 

KUPTE SI MAMINKU PŘES SMS

Maminku si můžete koupit i přes SMS. Jak na to? Je to jednoduché! Stačí, když pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

MAMINKA1901W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: MAMINKA1901W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 779 00

Cena každé přijaté SMS je 60 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné).

Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.czwww.platmobilem.cz

Nechybí ani dětská móda - tentokrát super cool silvestrovská, a tipy, jak Silvestr s dětmi prožít a přežít. Úplnou novinkou je fejeton herečky a blogerky Marie Doležalové. A jako bonus se můžete těšit na velký rodinný horoskop na celý rok 2019. 

Už máte Manuál pro maminku? Pomůže vám v péči o dítě od narození do tří let
Maminka roku: Takhle se vyhrávalo před rokem! Připomeňte si loňské vítězky

 

 

Témata: Časopis Maminka, Fejeton Marie Doležalové, Dětská móda, SMS, Stánek, Mezera, Olomouc, Lednová maminka, Maminka, Vánoční svátek, Máří, Adresa, Vlastina svátková, Horoskop, Pospíšil, Videoreportáž, Poštovné, DPH, Lednové číslo, Cool, Mári, Náročné období, Fejeton, Dítě hezký, Marie Doležalová