Maminka.czPraktické rady

Prověřeno maminkami: Nákupy na internetu šetří čas i peníze!

Reklama 28.  7.  2014
Prověřeno maminkami: Nákupy na internetu šetří čas i peníze!
Šetřete čas a energii pro své nejmilejší, netrapte se ve frontách, nakupujte na internetu a nechávejte si své nákupy doručit až domů. Je to praktické a výhodné! Několik maminek se s námi podělilo o zkušenosti s internetovým nakupováním.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Víte, že na internetu dnes pořídíte už úplně vše pro vaše miminko? Dětskou výživu, plenky, kočárky, hračky, oblečení... A nemusíte složitě brouzdat a hledat, známe jedno správné místo, kde si zaručeně vyberete a ještě ušetříte.

„Nakoupím tam všechno, co potřebuju na každý den. A minulý týden jsme pořídili autosedačku. Všechno mi přivezou zadarmo až domů, nemusím se s ničím tahat, prostě super servis,“ říká maminka Zdeňka, nadšená zákaznice internetové nákupní galerie MALL.CZ a dodává: „Navíc ušetřím. Porovnávala jsem ceny i v jiných obchodech, ale tam mi to vždycky vyjde nejlevněji.“

Čím dál více maminek objevuje kouzlo e-shopu MALL.CZ a stále častěji se vrací: „S kamarádkou tam nakupujeme pravidelně, vždycky tam mají akce, při kterých si můžu být jistá nejlepší cenou,“ říká spokojeně Maruška a přiznává, že minule k hračce pro dcerušku přihodila krásné šaty, ze kterých byl manžel nadšený.

„Já jsem hlavně ráda, že se nemusím pořád tahat s plenkami pro toho našeho drobečka. Pro mě je opravdu nejdůležitější doručení až domů a navíc zdarma,“ pochvaluje si Monika.

Pamatujte, že v nákupní galerii MALL.CZ pořídíte vše pro rodinu, domácnost a volný čas. Navíc vám nabízí dopravu zboží zdarma. Stačí nakoupit nad 1000 Kč. Vybírejte a nakupujte zde.

Témata: Praktické rady