Maminka.czRodina a vy

Před dětmi a po nich! Tohle jsou šokující proměny žen, které změnilo mateřství

kog 17.  5.  2022
V životě přijde chvíle, kdy svůj oblíbený drink vyměníte za hrnek s kafem, večírky a vyspávání za noční vstávání a permanentní kruhy pod očima. Ano, hádáte dobře, tahle životní fáze nastává s příchodem potomků. Poznáváte se?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

O tom, že každý příchod dítěte na svět provází velké množství změn, ví dobře každý rodič. A že nám děti dají občas pěkně zabrat! 

Přesvědčit se o tom můžete na následujících fotografiích, na nichž rodiče ze solidarity zaznamenali svůj život, jak vypadal před dětmi a jak vypadá poté, když přišly na svět.

VIDEO: Než budete něco sdílet na sociálních sítích, přemýšlejte!

Pravdivé a tragikomické!

Všechny fotky má na svědomí jeden vtipný táta Mike Julianelle, který píše zábavný blog s názvem Dad and Buried. To on vyzval rodiče, aby posílali fotky, jak vypadali před dětmi a jak je děti "zničily".

Přišlo mu to velice zábavné. A zřejmě i ostatním rodičům. Fotky se hromadily a vznikla tahle neuvěřitelná sbírka stovek snímků. My vám ukážeme část v naší galerii. Na všechny se pak můžete podívat na Instagramu s názvem Gottoddlered

Mike má sám dvě děti, takže přesně chápe všechny ty rodičovské útrapy. "Vždycky jsem sdílel memy, které ukazovaly, jak děti zničily věci, jak vypadá jejich pokoj a tak dále. A pak mě napadlo ukázat svou tvář, jak jsem vypadal před tím, než jsem se stal rodičem, a jak vypadám poté. A to byl vážně skvělý nápad," říká Mike, kterému teď chodí další fotky vtipných rodičů. 

Jeho blog, kde sdílí veselé i bolestné pravdy o rodičovství, má rodiče nejen pobavit, ale i jim poskytnout pocit, že v tom nejsou sami. 

Témata: Děti, Galerie, Rodina, Mateřství, Rodičovství, Instagram, Rodina a vy, Rodiče, šok, proměna, Julián, Složité období, Náš, Kafe, Vstávání, Mater, Sociální síť, Ostatní rodič, Životní fáze, Noční vstávání, Skvělý nápad, Drink, Fotka, Dad, Následující fotografie