Maminka.czMaminka roku 2022

Představujeme porotu Maminky roku: U příběhů si společně pobrečíme, říká Tereza Dušková ze společnosti Dr. Max

„Jedním z důvodů, proč jsme se i letos rozhodli soutěž Maminka roku podpořit, bylo to, jak byly zúčastněné maminky z projektu nadšené,“ říká marketingová ředitelka sítě lékáren Dr. Max Tereza Dušková, pod kterou patří také značka Bebelo nabízející produkty pro miminka a jejich maminky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kdo je pro vás Maminka roku?

V tomto projektu jsem porotkyní už potřetí a budu se opakovat, ale Maminkou roku je pro mě úplně každá maminka. Každá si zaslouží ocenění, a proto je pro mě vždy těžké vybrat jednu nej.

Značka Bebelo je patronem kategorie Maminka blogerka. Sledujete vy sama blogerky a influencerky? 

Ano, blogerky sleduji a přicházím s nimi do kontaktu i pracovně. V této kategorii jsme z právě toho důvodu, že naše značka kromě péče o miminko myslí i na maminky. Líbí se nám, když jsou kreativní, aktivní, rozhodly se nevzdat své práce, vytvářejí své podnikatelské projekty a snaží se třeba zlepšit něco ve svém okolí. Často se stává maminkou blogerkou někdo, kdo se ostatním maminkám snaží pomoct, dává jim odborné rady, nabízí kurzy a podobně.

Jakou technologickou pomůcku byste si přála jako dítě mít?

Jsem docela ráda, že jsem prožila dětství bez mobilního telefonu. Ale myslím si, že občas by nám mobil dost věcí ulehčil. Třeba když jsme běhali venku a rodiče nevěděli, kde jsme. 

Představujeme porotu Maminky roku: Jde o správnou a krásnou věc, říká Kristýna Tomečková ze společnosti Aquila

Už tušíte, jak budete hlasovat?

Rozhoduji se srdcem, protože to mi, stejně jako intuice, vždy napoví, která maminka by měla získat nejvyšší ocenění. Je složité vybrat ze všech finalistek jednu nejlepší, jejich příběhy jsou těžké a vždy si u toho s ostatními porotci pobrečíme. Finalistkám bych vzkázala, ať jsou přirozené, nejsou nervózní a že jim všichni fandíme!

Co vám rodiče ve výchově předali?

Moji rodiče mě vždycky vedli k pracovitosti, zodpovědnosti a slušnému chování. Což mi v životě pomáhá vyjít s každým a poradit si v každé situaci.

Máte oblíbené životní motto?

Co tě nezabije, to tě posílí. A potom určitě i uvědomění, že někdy je fajn nechat věci se dít a plynout.

Jak by vypadal váš ideální den?

Celý bych ho strávila s rodinou, s manželem, dětmi, rodiči, sestrou a naším psem Bradem na procházce v lese.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Časopis Maminka, Miminko, Inspirativní ženy, projekt, intuice, Maminka roku 2022, Max, galavečer, Porota, Maminka, Brad, Soutěž, Značka