Maminka.czSlavné maminky

Překrásná dcera topmodelky Heidi Klum Leni: Dívka s akné dobyla v sedmnácti svět modelingu

Dita Mrázková 11.  3.  2022
Čtyřnásobná máma a jedna z nejkrásnějších Němek dře na své dokonalé postavě celý život. Jen málokdo by hádal, že za rok oslaví padesátiny. S aktivním modelingem ještě neskončila, ale už má za sebe adekvátní náhradnici: svou dospívající dceru Leni.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Biologický otec krásné Leni je italský multimilionář Flavio Briatore, ke své dcerce se ale nikdy moc nehlásil. Adoptoval ji tak zpěvák Seal, který žil s Heidi několik let. Má s ní dceru Lou a syny Henryho a Johana.

VIDEO: Iva Kubelková má modeling své dcery pod kontrolou

Zatímco Sealovy děti objektivy kamer ani fotoaparátů nevyhledávají, Leni kráčí ve stopách své mámy na jedničku. První nabídku ze světa modelingu dostala už ve dvanácti, tehdy jí to ale máma ještě zatrhla. Když o necelých pět let později přišla nabídka na společné nafocení titulní strany jednoho módního magazínu, neváhala už ani jedna.

"Tak nadšená z mé první titulní strany!! Na place jsem si užila tolik zábavy a nemohla jsem snít o lepším startu!" napsala Leni na svém Instagramu vedle obálky, kterou pořídil fotograf Chris Colls.

A pyšná máma Heidi na to hned zareagovala vyznáním. "Jsem na tebe tak hrdá. A není to kvůli tomu, že sis vybrala svou vlastní cestu. Vím, že bez ohledu na to, jakou cestou se vydáš, budeš sama sebou. Vždycky přesně víš, co chceš a co ne. Nejsi žádné minijá, jsem za tebe šťastná, že teď můžeš ukázat, kdo konečně JSI," pěla Heidi ódy na svou dceru.

Dospívající dívka se stala také tváří luxusní značky Dior Make-up Germany. „Cítila jsem se velmi poctěna, když mě oslovili. Kosmetické produkty používám od svých čtrnácti let a jsem velkým fanouškem této značky! Opravdu se těším na naši spolupráci a jsem velmi hrdá na to, že jsem nyní první ambasadorkou v Německu!" nechala se slyšet Leni. Nedávno sdílela na síti fotografii bez make-upu s viditelným akné na obličeji. "Špatný den, ale to zmizí," napsala sebevědomý komentář, aby povzbudila další dospívající dívky, které nadcházející hvězdu sledují.

To ale není zdaleka jediná velká pracovní příležitost, která středoškolačku v současnosti zaměstnává. Spolu se svou slavnou mámou se totiž podílí na natáčení 17. řady reality show Německo hledá topmodelku (Germany's Next Topmodel) televize ProSieben. 

Jak je vidno, jablko nepadlo daleko od stromu – o téhle holce ještě rozhodně uslyšíme!

Témata: Slavné maminky, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Dcera, Fotografie, Otec, Topmodelka, pořad, modeling, zpěvák, modelka, Heidi Klum, Německo hledá topmodelku, Dior, akné, Teenager, Dívka, Leni Klum, Iva Kubelková, Seal, Flavio Briatore, Ze světa, titulní strana, Lou