Příběh Evy (32): „Ze dne na den svobodnou matkou...“

bala 13. 4. 2012 11:32
Příběh paní Evy není ojedinělým...takových zbabělců je na světě, žel, miliony...jsou to nezodpovědní, sebestřední, egoisté, kteří jsou bez lásky, pochopení, empatie je jim naprosto cizí...Dceru taky opustil manžel, tři týdny po narození syna jí jen tak sdělil, že ji už nemiluje, že chce být sám, po jejím dotazu, proč tedy stále usiloval o potomka, když už tehdy věděl, že ji opustí, proč je oba opouští až po narození syna, na to jí řekl, že početí byl omyl...Na to se již opravdu nedá nic říci... :-S
KattS 13. 4. 2012 13:43
Nemám slov Jsou to volové!!! promiňtě mi ten vulgarismus, ale nic mírnějšího se říct nedá. Sobců je bohužel spousta, musím říct, že bohužel i v mém okolí, ikdyž konkrétně já jsem kápla na skvělého chlapa, tedy doufám, že mu to vydrží, věřím! Přeju všem, kterým se taková věc stala, hodně síly! Už v ten moment jí musí mít desetkrát tolik, než ten zbabělec, který řeší jen svůj pocit, svoje problémy, svoji svobodu...na ostatní nemyslí.
13. 4. 2012 13:52
Tento příběh je velice smutný a zde je opravdu vidět,že člověk nikdy neví,co se mu může přihodit. Vím,že paní Eva si musela projít peklem a proto jí obdivuji a přeji jí,aby jí už čekaly jen samé radosti a žádné zklamání.
Slunečnice 19. 4. 2012 12:43
Nezlobte se, ale nezodpovědný není, když je kompletně zajistil a postaral se o ně. Vyřešil jim bydlení a platí nemalé alimenty. To, že se ne vždy cítíme v životě tak, jak jsme si to naplánovali je realita. On byl čestný sám k sobě a zároveň se zachoval jak nejlépe mohl. Že to nedal a neuměl se přestavět emočně na dva lidi na něm naprosto závisleé není zločin, to je smutný fakt, který určitě ani sám neplánoval.
Alena 7. 5. 2012 21:41
Pro Slunečnice: Tak se mi zdá, že jste zřejmě něco podobně zbabělého asi taky udělal/a a tímto neomlouváte manžela paní Evy, ale své chování, je to tak? Vaše věta: ''On byl čestný sám k sobě a zároveň se zachoval jak nejlépe mohl.'' mi skoro vyrazila dech. To snad ani nemůžete myslet vážně. Manžel paní Evy je extrémě nezodpovědný srab, který myslel jen na sebe a na své pocity a že žena, se kterou 10let žil a která mu důvěřovala, má na vše zustat sama ho nenapadlo. Platit alimenty, zajistit bydlení,... není chvályhodné, ale samozřejmostí. Paní Eva taky nemohla pár dní po porodu oznámit, že si to rozmyslela, že dítě nechce, protože není připravená a opustit toho ubožáka i miminko. Není ale tak nezodpovědná s zbabělá, jako ten sráč. Přeji paní Evě hodně síly, spokojenosti a hlavně co nejmíň takových ubožáků okolo sebe.
Kaca 22. 3. 2017 15:56
Bude lepe, mam to sama za sebou...uz je to 7 let, skoro jako pres kopirak. Diky teto zivotni zkusenosti jsem se hodne zmenila, musela jsem. Zenska, ktera zustane sama na miminko, to nema a nebude mit jednoduche. Vim, o cem mluvim. A cim vic dite roste, prichazeji narocne a smutne chvile... neni s kym se delit o starosti a radosti. Ale... clovek je jednou dole, jednou nahore. A ja momentalne po x letech stoupam "vzhuru". Evicko, drzte se... hodne sil, ale kdyz nejde o zivot, predevsim prck, jde o prd
Mária 26. 3. 2017 11:53
Až na pár detailov som zažila to isté,dotyčná je na tom lepšie v tom že jej našiel byt a plati ho,a ze sa nestretava s dieťaťom tak niekedy je to asi lepšie,netvrdím že vždy u každého ale niekedy to lepšie je aspoň mne by to často viac vyhovovalo,lebo dieťa je zmätené a niektoré veci sa mu ťažko vysvetľujú aby ho to nezranilo.
7